Szupermodellek: Candice Swanepoel

Videó: Szupermodellek: Candice Swanepoel

Videó: Szupermodellek: Candice Swanepoel
Videó: Candice Swanepoel - Victoria's Secret Fashion Show Runway - Supermodel 2024, Március
Szupermodellek: Candice Swanepoel
Szupermodellek: Candice Swanepoel
Anonim

Candice Swanepoel egy dél-afrikai szupermodell, gyermekkorát egy tehénfarmban töltötte My River faluban. Abban az időben a kis Candice balettot folytatott, de 16 évesen felfigyelt rá a divatvilág, és már nagyon fiatalon komoly pénzeket kezdett keresni.

Rendkívül szép és szexi, Candice azt állítja, hogy szégyenlős. Pályája kezdetén a szépség folyamatosan repült Párizsban, Londonban, Dél-Afrikában, New Yorkban. Egy ponton Candice úgy dönt, hogy ideje letelepednie, és New Yorkot választja új otthonának.

A szőke sok divatmagazin címlapján szerepelt, köztük a Vogue, a Harper's Bazaar, az ELLE és még sokan mások. Számos reklámkampányban vett részt a Diesel, a Nike, a Guess, a Tom Ford, a Versace versenyeken, és részt vett a Dolce és Gabbana, a Fendi, a Givenchy, a Chanel és mások kritikáiban is.

2010-ben Candice a kardardiak fürdőruhájának arca lett, és ugyanebben az évben csatlakozott a Victoria's Secret angyalok csapatához. Az 1,75 cm magas szépség folyamatosan része az FHM magazin rangsorának "A világ legszexisebb nőként".

Candice Swanepoel modell
Candice Swanepoel modell

2011-ben 3 millió dolláros "szerény" összeggel bekerült a Forbes magazin világ leggazdagabb modelljeinek listájába. A The Sun előtt a modell megosztotta, hogy munkája végtelenül boldoggá teszi őt, és hogy jó fitnesz gyakorlatokkal és egészséges ételekkel megőrzi alakját.

Mint mindenkinek, Candice-nek is megvannak a maga álmai, és az egyik a világ bejárása. Megígérte magának, hogy hamarosan különít el néhány évet életéből, hogy megvalósítsa álmát. Ami növekszik, az ütközés az újval és az ismeretlennel, a másikkal és izgalommal.

Gyönyörű bőrével kapcsolatban Candice azt mondja, hogy valóban komolyan veszi, olyan magas faktorszámú fényvédőkkel, amelyeket szakemberek ajánlottak neki.

A szépség azt is elmondja, hogy a nyári időszakban szünetet tart a sminkben - nyaraláskor inkább nem sminkelt az arcán, hogy a bőre megpihenhessen.

Ajánlott: