Zlatka Dimitrova Sajnálta Az Afrikaiakat

Videó: Zlatka Dimitrova Sajnálta Az Afrikaiakat

Videó: Zlatka Dimitrova Sajnálta Az Afrikaiakat
Videó: Заплетена история с Емануела, Ариа, Благо Георгиев и Златка Райкова 2024, Március
Zlatka Dimitrova Sajnálta Az Afrikaiakat
Zlatka Dimitrova Sajnálta Az Afrikaiakat
Anonim

Zlatka Dimitrova megosztotta bánatát egy afrikai család miatt, amely naponta tíz kilométert tesz meg, hogy vizet találjon. Ezt összehasonlította a jégvödör kampányhoz kapcsolódó vízpazarlással.

A játszótárs elnézést kért mindenkitől, aki részt vett a kampányban, hogy segítsen a rászorulókon és minél több embert provokáljon adományra. Szerinte azonban a víz elárasztása szentségtörés, mivel vannak emberek, akik számára ez elérhetetlen luxus.

Ahelyett, hogy elárasztotta volna magát vízzel, Zlatka felbérelte barátait, hogy adakozzanak egy kislány kezelésére. A szépségnek sikerült eladni a babájának szentelt munkáját, hogy pénzt gyűjtsön a kis Nicoletta kezelésére.

Ezzel szemben a legtöbb világi figura elárasztja magát a kamerák előtt, és igyekszik minél több embert adományozni különféle okokra.

Joanna Dragneva
Joanna Dragneva

Joanna Dragneva énekesnő az autista gyermekek támogatására jött ki, őt pedig a fiatal énekesnő, Eva Georgieva követte. Mika Stoichkova volt élettársa, Ivo Arakov is jeges vizet öntött, hogy az emberek segítsenek egy beteg lányon.

Igazi gúny volt azonban Bicheto kutató-fejlesztő művész reakciója, aki két vödörrel árasztotta el magát, de nem jeges vízzel, hanem meglehetősen illatos tartalommal. Az énekesnő így szerette volna megtréfálni azokat, akik olcsó PR-t csinálnak a rászorulók hátán.

Ajánlott: