Amikor Egy Nő Nem Utasítja El A Szexet

Tartalomjegyzék:

Videó: Amikor Egy Nő Nem Utasítja El A Szexet

Videó: Amikor Egy Nő Nem Utasítja El A Szexet
Videó: Kevés a szex? Nincs szex? Mit tegyünk? 2024, Március
Amikor Egy Nő Nem Utasítja El A Szexet
Amikor Egy Nő Nem Utasítja El A Szexet
Anonim

Ezek a tippek segítenek abban, hogy a szexben gyakorlatilag teljes megbízhatóságot érj el. Megfelelő használat esetén nagyon megbízhatóak.

Ha ez történt veled, amikor megpróbálta rábeszélni a híveket az amur gyakorlatokra, hallani, hogy nincs kedvem, tudd meg, hogy nem a megfelelő pillanatot választottad. Jól emlékszel azokra a helyzetekre, amikor a nő nem utasítana el téged.

Heves vita közepette

Olyan heves vita közepette, amelyben a véred forr, és a szíved kiugrik a mellkasodból, ez a megfelelő alkalom arra, hogy saját kezedbe vegyd az ügyeket, a helyzetet és a nőt.

Szenvedélyes csókok, küzdelem és a ruhák alóli felszabadulás, a tüzes ölelések és a pozitív érzelmek robbanása nagyban felhasználja a vitában keletkezett energiát és a felhalmozódott hormonokat.

Még akkor is, ha könnyek vannak, irányítsa a helyzetet. Nyugtassa meg az asszonyt, törölje le könnyeit és gyengéden szálljon meg. A szerencsés esély egyben esély, amelyet nem szabad kihagyni.

promóció

A promóció vagy egy másik örömteli és érzelmi pillanat egy nő számára alkalmas arra, hogy az érzelmeket a kívánt irányba terelje.

Amikor féltékeny rád

Azok a helyzetek, amelyekben féltékenység vagy, de mérsékelt vagy, és nem ragadsz bele a penészbe, a nő érzéseit is megmutatja, hogy kinek a birtokában vagy valójában.

Ha mások számára elérhetetlen, de számára nem, nagyszerű szexet fog elérni. De ha szándékosan próbálod kiváltani a féltékenységet, légy óvatos, milyen messzire mész, mert ha átléped a határt, sokáig száraz marad.

Amikor fáradt

Stressz alatt, amikor egy nő hang nélkül érzi magát, remek alkalom ragyogni. Ajánljon neki egy gyengéd masszázst, lazítsa meg, majd kezdje el a gyengéd simogatásokkal, így a dolgok magától történnek, de nagyon szelídnek, kedvesnek és körültekintőnek kell lenned.

Egy jó est folytatása

Találkozó
Találkozó

A szex az este folytatásaként. Használja ki azokat a pillanatokat, amikor étteremben vagy összejövetelen tartózkodik. Az alkohol ellazítja a párodat, természetesen mértékkel - különben csúnya képed lesz. Ügyeljen arra, hogy táncoljon a blueson - suttogjon halk szavakat a fülébe, készítse elő jól a talaját, és az este úgy végződik, ahogy szeretné.

Forró jelenetek a képernyőn

A legtöbb nő nem szereti a pornót, de ha gondosan választja a közösen nézett filmeket, azok is segíthetnek. Válasszon olyan filmeket, amelyekben a női kedvencek - Antonio Banderas vagy más szexbálvány - főszereplői vannak. Álmodozó és felvillanyozott partnered profitálni fog tőled, mert a másik tárgy lehetetlen álom.

Hosszú ideig a szextől való tartózkodás

Azok a nők, akik hosszú ideig tartózkodtak a szextől, elveszíthetik a felgyülemlett szexuális energiát, ha megfelelően hajlamosítod őket. Győzze meg róla, hogy az ő embere vagy, és megjutalmaz.

Szerelem a távolból

A távolról való szeretet is segít a kívánt jutalom megszerzésében. Amikor a nő már régóta sóhajt rád, mert engedett neked egy kis távolságot, győződjön meg róla, hogy az érzések forrása felrobban egy fizikai találkozó során. Ha nem okoz csalódást némi hülyeséggel, akkor élvezheti a szexuális örömöt.

Megjegyzés: Soha ne vádolj egy nőt ridegséggel, csak nem tudod, hogyan és mikor szabadítsd fel szexuális energiáját. Ahelyett, hogy folyamatosan tisztáznád a kapcsolatodat, adj neki egy pohár bort, bókolj neki - ez növeli az esélyeidet a kívánt szex megszerzésére.

Ajánlott: