Charlize Theron és Sean Penn Családi Fészket Csinálnak

Videó: Charlize Theron és Sean Penn Családi Fészket Csinálnak

Videó: Charlize Theron és Sean Penn Családi Fészket Csinálnak
Videó: Director Sean Penn and Charlize Theron share some love on the red carpet after the Premiere of The L 2024, Március
Charlize Theron és Sean Penn Családi Fészket Csinálnak
Charlize Theron és Sean Penn Családi Fészket Csinálnak
Anonim

A hollywoodi csillagok, Charlize Theron és Sean Penn hamarosan összeházasodnak, és lakóhelyet keresnek. A pár nemrég eljegyezte Párizsban, de az esküvő dátuma még mindig nem világos.

A gazemberek azt jósolják, hogy a pár elválik, mielőtt az oltárhoz érnek. De Charlize egyáltalán nem így gondolja. Sean Penn, Madonna popkirálynő és Robin Wright Penn színésznő volt férje kezdettől fogva nagyon komolyan vette kapcsolatát Charlize Theronnal.

Sean lett a gyermek hivatalos apja, akit a színésznő egy ideje elfogadott. Ketten együtt nevelik gyermeküket, ami Charlize szerint több mint szeretetnyilatkozat.

Sean Penn elismeri, hogy abban a pillanatban, amikor a színésznővel túl közel kerültek egymáshoz egy világi eseményen, ő és Charlize megbolondult a szenvedélytől.

Sean Penn
Sean Penn

Sean Penn jelenleg egy gyönyörű kastélyt keres, amelyet vonzó leendő feleségének vásárolhat. Meglep, hogy újra szerelembe eshettem. Azt hittem, örökre elvesztettem ezt a képességet. 53 évesen már megértettem, hogy miért buktak meg korábbi kapcsolataim, de még mindig azt gondoltam, hogy semmiképpen sem tudok újra szeretni - vallja be Sean Penn.

A hollywoodi színész féktelen temperamentumáról ismert. Gyakran támadja az újságírókat, ezért néhány évvel ezelőtt dühkezelő terápián kellett átesnie.

Ebben a tekintetben Charlize sokat segít neki, mert segítségével küzd a pszichológiai problémáival. Számomra nem ez a házasság lesz az első, de úgy tűnik, hogy a korábbi kapcsolataim nem léteznek. Az az érzésem, hogy először megyek férjhez - osztja meg a színész.

Sean Penn és Charlize Theron 2013 tél óta járnak. A gyönyörű szőke kilenc évig élt a fiatalabb színésszel, Stuart Townsenddel. Évekig tartó együttélés után a kettő testvérnek érezte magát.

Ajánlott: