Charlize Theron Kuncogott

Videó: Charlize Theron Kuncogott

Videó: Charlize Theron Kuncogott
Videó: Charlize Theron | Celebrity Style 2024, Március
Charlize Theron Kuncogott
Charlize Theron Kuncogott
Anonim

Charlize Theron elismeri, hogy kapcsolatba lépett kollégájával, Sean Penn-nel. Hagyta, hogy kényeztesse, és úgy bánjon vele, mint egy kislánnyal, aki nagyon megtetszett neki.

Sean folyamatosan feltalált néhány kényeztetést, amelyet a tizenéves lányok jobban szerettek volna, de Charlize nem nélkülözhette őket. Szeretője finom meglepetésekkel, például édességekkel és cukorkákkal örvendeztette meg, és a színésznő elolvadt.

Sean nem engedi, hogy bármit is csináljon, csak élvezze a pillanatokat, amikor együtt vannak. Charlize és Sean Penn sok kollégájukat meglepte, hogy együtt élnek.

A kettő több mint 20 éve ismeri egymást, de nem érezték egymás izgalmát. Charlize szerint ez a valódi siker garanciája esetleges házasságukban, bár egyelőre nem akar koszorú alá kerülni.

Sean Penn
Sean Penn

A színésznő szerint, ha hosszú ismeretség után két ember érzése jelenik meg, kapcsolatuk nagyon sokáig fog tartani. Charlize régóta szárnyai alá vette a fiatal színészt, Stuart Townsendet, de soha nem kérte, hogy szüljön gyermekeket.

Ez szó szerint tönkretette kapcsolatukat, és Charlize örökbe fogadott egy színes fiút, akit Jacksonnak nevezett el. Most Sean Penn gondoskodik róla, aki Madonna popkirálynővel és Robin Wright színésznővel házas.

Most Sean Penn minden szabadidejét Charlize-nak és Jacksonnak szenteli, mindkettőt kisgyerekként kezeli, amit a gyönyörű szőke és fia nagyon jól fogad.

Ajánlott: