Kókuszvíz - Elixír A Fiatal Bőr Számára

Tartalomjegyzék:

Videó: Kókuszvíz - Elixír A Fiatal Bőr Számára

Videó: Kókuszvíz - Elixír A Fiatal Bőr Számára
Videó: Így történt a halálos baleset vasárnap, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton 2024, Március
Kókuszvíz - Elixír A Fiatal Bőr Számára
Kókuszvíz - Elixír A Fiatal Bőr Számára
Anonim

Kókusztej nemcsak a szomjúság természetes csillapításának legjobb eszköze a nyáron, hanem a bőr számára is előnyös. A csomagolt gyümölcslevek és szénsavas italok egészségesebb alternatívája. a kókuszvíznek bőrelőnyei vannak.

Biztosítja a szükséges hidratálást

Tele a szervezet által könnyen felszívódó szénhidrátokkal és elektrolitokkal, például nátriummal és káliummal, a kókuszvíz segít hogy a test hidratált legyen. A jól hidratált testet ragyogó bőr jutalmazza.

A rendszeres hidratálás csökkenti a szem és a táskák alatti sötét karikákat, amelyek gyakran az elégtelen folyadékbevitel miatt következnek be. Természetesen a nem megfelelő alvás és a számítógép előtt való állás a probléma másik oka.

Bőrfiatalításra

A kókuszvíz gazdag citokininekben, amelyek jól ismertek öregedésgátló tulajdonságaikról. Mivel a kókuszvíz belülről kifelé is hidratálja a bőrt, kétféle módon működik, lassítva az öregedést, belül és kívül. A bőr frissebbnek tűnik, és élénkebbnek érzi magát.

Kókuszvíz arcra
Kókuszvíz arcra

A bőr tisztítására

A kókuszvíz a bőr tisztító és fertőtlenítő tulajdonságával megtisztítja a pattanásokat és a foltokat. A kókuszvíz hidratáló tulajdonságai mellett segít a nagyszerű bőrnek.

C-vitamin forrása

A kókuszvíz C-vitamint tartalmaz, amely elősegíti a kollagén termelését. A kollagén rugalmasságot kölcsönöz a bőrének, és erősíti a szöveteket is. A C-vitamin tovább segíti a sejtek megújulását, ami hozzájárul fiatalabb bőrűeknek.

A kókuszvíz nagyszerű ital, főleg edzés után. Ugyanis helyreállíthatja a testmozgás során elvesztett hidratációt és elektrolitokat. Ezek az elektrolitok fenntartják a folyadékok megfelelő egyensúlyát a testben, és más fontos szerepet játszanak.

A kókuszvíz előnyei
A kókuszvíz előnyei

A nappali hidratálás fenntartása segít megelőzni a vesekő kialakulását. A vizsgálatok azt mutatják, hogy a kókuszvíz jobb, mint a sima vizet, mert megakadályozza a kalcium- és oxalátkristályok lerakódását a húgyutakban.

A kókuszvíz tele van antioxidánsokkal, amelyekről ismert, hogy csökkentik a szabad gyökök aktivitását. Tanulmányok kimutatták, hogy a kókuszvíz módosítja a szabad gyököket, hogy csökkentse az általa okozott károkat.

Tudjon meg többet a fiatal bőr titkáról és a kókuszvíz elkészítéséről.

Ajánlott: