Marha Diéta A Könnyű Fogyás érdekében

Tartalomjegyzék:

Videó: Marha Diéta A Könnyű Fogyás érdekében

Videó: Marha Diéta A Könnyű Fogyás érdekében
Videó: Szükséges a kardió edzés a fogyáshoz? | Kardió vagy súlyzós edzés? 2024, Március
Marha Diéta A Könnyű Fogyás érdekében
Marha Diéta A Könnyű Fogyás érdekében
Anonim

A marhahús étrend sok modern emberben a fogyás kedvenc módjává vált. Az éhség hiánya, az energiapörgés és a jó eredmények a marhahús-étrend népszerűségének fő okai. Lássuk, hogyan történik a fogyás, és mi a legfőbb titka könnyű fogyás marhahússal.

Marha - a húskészítmények "királya". A megfelelő táplálkozásról szóló szakirodalomból régóta megtudtuk, hogy a legegészségesebb hús a marhahús. Soroljuk fel a marhahús főbb előnyeit.

1. A marhahús gazdag fehérjeforrás. Fogyáskor fontos, hogy az étrendben a lehető legnagyobb mennyiségű fehérje legyen, hogy a szervezet hatékonyan fel tudja fogyasztani a felesleges zsírt.

2. A marhahús sokkal gyorsabban telíti a testet, mint más ételek. Ezért egy marhahús steaket fogyasztva teljesnek érezzük magunkat, mint egy teljes és finom vacsora után.

3. A marhahús semlegesíti a gyomornedv savasságát, amely elősegíti a gyomor-bél traktus savas egyensúlyának kialakítását.

4. A marhahús többször gyorsabban emészthető, mint a gabonafélék, sok zöldség és más hús. Ez biztosítja a belek megtisztulását a rothadó élelmiszer-hulladéktól.

5. A marhahús maximális mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat, tápanyagokat és vitaminokat.

6. A marhahús javítja a vérképző rendszer működését, ezért ajánlott ezt a húst bevinni az étrendbe vérszegénységben szenvedők számára, műtét után, súlyos sérülésekből való felépülés során és még sok más miatt.

A marhahús-diéta jellemzői:

A túró megengedett a marhahús étrendjében
A túró megengedett a marhahús étrendjében

A súlycsökkentő rendszer marhahússal 7-14 napig megfigyelhető. Az étrendben szereplő egyéb egészséges ételek a következők:

1) alacsony zsírtartalmú túró;

2) gyógyteák;

3) kemény tojás - legfeljebb 2 db. naponta;

4) zabpehely, korpa;

5) diétásan erjesztett tejtermékek;

6) friss és sült zöldségek és gyógynövények;

7) gyümölcsök.

A diéta során nem ajánlott más típusú hús, zsír, alkohol és a fent fel nem sorolt termékek fogyasztása.

Miért fogyasszon hatékonyan marhahússal?

A borjúfehérje gyorsan felszívódik, telíti a testet és hosszú ideig blokkolja az éhségérzetet. Eközben testünknek lehetősége van lefogyni és megtisztulni a méreganyagoktól.

Fogyás marhahússal
Fogyás marhahússal

A marhahús minimális zsírt és maximális tápanyagot tartalmaz, így a fogyás egy ilyen étrendben egyenletes, gyors és megbízható.

Amit tudnia kell a marhahús étrend: alapelvek és ellenjavallatok

1. Két hétig marhahús-étrenden 5-8 kg-ot fogyhat. Ebben az esetben a súly az első 5 nap során nagyobb mértékben csökken, ezt követően rögzítő hatása van.

2. Az étrend előfeltétele a nagy mennyiségű víz (2 liter), amelyet naponta egyenlő adagokban kell inni. Így a purinanyagok és más rothadási termékek komplikációk nélkül távoznak a testből.

3. Ha marhahússal szeretne diétázni, akkor tudnia kell, hogy az ilyen étrend nem ajánlott gyomor-bélrendszeri betegségben szenvedőknek, cukorbetegeknek, károsodott vese-, máj-, hasnyálmirigy-betegeknek, 12 év alatti gyermekeknek.

Ajánlott: