Három Lehetőség A Tökéletes Burgonya étrendhez

Tartalomjegyzék:

Videó: Három Lehetőség A Tökéletes Burgonya étrendhez

Videó: Három Lehetőség A Tökéletes Burgonya étrendhez
Videó: 4 krumpli és 3 hagyma. Olcsó, egyszerű és gyors! | Ízletes TV 2024, Március
Három Lehetőség A Tökéletes Burgonya étrendhez
Három Lehetőség A Tökéletes Burgonya étrendhez
Anonim

A hasábburgonya és chips chips magas kalóriatartalma miatt egyre többen kezdik tévesen azt hinni, hogy a burgonya meghízik. Magas a tápértékük, de gazdag ásványi anyagokban és vitaminokban is. Az egyetlen fontos tudni, hogyan kell felkészíteni őket, hogy ne lebegjenek a zsírban. Megfelelően előkészítve akár fogyás esetén is alkalmazhatók.

Ezért kínálunk Önnek a burgonya étrend 3 változatát, mivel minden egyes étrendnek van egy bizonyos megfigyelési ideje az emberi testre gyakorolt terhelésnek megfelelően. Az összes burgonya-diéta során jó sok folyadékot inni, és csak az első esetben engedhető meg szerény alkoholfogyasztás.

1. Burgonya étrend, amelyet a kívánt eredményektől függően 10 napig lehet követni

Fogyás
Fogyás

Az ötlet az, hogy megszokja, hogy főleg krumplit eszik, ezzel megszerezve a szükséges energiamennyiséget, de elegendő fehérjét és vitamint is. Körülbelül 1,5 kg hámozatlan, de megmosott burgonyát kell főzni vagy sütőben sütni.

Vághatja vagy pépesítheti püré formájában, de megengedett egy kis olaj hozzáadása. Egy másik lehetőség az, hogy salátára készítjük, citromlével és zöld fűszerekkel meghintve. Ez a napi burgonyadózisa, amelyet fel kell osztania részekre.

2. Burgonya diéta, amelyet 1 hétig követnek

Ismét 1,5 kg burgonyát vásárol, amelyet megmos, de a bőrével együtt forralja fel. Osszuk őket 4-6 adagra, amelyekre az adott napra szükségünk van, de az adagok közül 2-t fűszerek és só nélkül eszünk meg. A többi adaghoz adhat egy kis citromlevet, sót és kevés olajat vagy olívaolajat. Minden friss fűszer, például zöldhagyma, medvehagyma, bazsalikom, oregánó stb. Is megengedett.

Sült krumpli
Sült krumpli

3. Burgonya diéta, amelyet legfeljebb 3 napig követnek

Ugyanannyi burgonyát sütünk a sütőben, amíg a héja elsötétül. Legalább 5 adagra vannak osztva, amelyeket egész nap megeszel, de fűszerek nélkül, hámozatlanul és melegen. A fogyás mellett ez a diéta pusztán kirakodó hatást fejt ki, és alkalmas a túlfogyasztás utáni megfelelésre.

Ajánlott: