Hasznos és Könnyű Szokások A Karcsú Alakhoz

Videó: Hasznos és Könnyű Szokások A Karcsú Alakhoz

Videó: Hasznos és Könnyű Szokások A Karcsú Alakhoz
Videó: Zserbó - Az én alapszakácskönyvem 2024, Március
Hasznos és Könnyű Szokások A Karcsú Alakhoz
Hasznos és Könnyű Szokások A Karcsú Alakhoz
Anonim

Bizonyos szokások, amelyekhez megszokhatja testét, karcsúbbá teszi sziluettjét. És az első közülük - reggelizni.

A reggeli étkezés fő feladata a test összes folyamatának stimulálása. Alvás közben ezek a folyamatok lelassulnak. A reggeli tíz százalékkal gyorsítja az anyagcserét.

Használjon több fűszert. A fekete borssal vagy gyömbérrel ízesített étel egy része huszonöt százalékkal aktiválja az anyagcserét, ami napi háromszáz extra kalória elégetését teszi lehetővé.

Igyon több folyadékot. A víz részt vesz a test összes folyamatában, elnyomja az étvágyat és magában foglalja a testben felhalmozódott zsír anyagcseréjét.

Hasznos és könnyű szokások a karcsú alakhoz
Hasznos és könnyű szokások a karcsú alakhoz

Testünknek napi körülbelül két liter folyadékra van szüksége. Az anyagcseréhez különösen hasznos a zöld tea. Számos antioxidáns van, amely fokozza a zsír oxidációját.

Egyél több jódterméket, mert stimulálják a pajzsmirigyet. Hangsúlyozzuk az almaecet használatát, ez feltünteti az alakot.

Hetente egyszer menjen el a szaunába. A magas léghőmérséklet fokozza az izzadást és serkenti a zsírok lebontását. Az eredmény javul, ha mézzel bekenjük a testünket, és a szauna előtt masszírozzuk.

Igyon rendszeresen száraz bort. Kerülje a mesterséges színezékek és vegyi adalékok nélküli bort. Segítenek a zsír lebontásában, ha naponta ötven milliliter száraz bort iszol.

Nevessen gyakrabban. Tíz perc nevetés negyven kalóriát éget el, az anyagcsere sebessége húsz százalékkal nő. Az erős félelem kalóriát is éget, ezért a vígjátékok mellett nézzen horrorfilmeket.

Fogyasszon tejtermékeket, mert az ezekben lévő kalcium felgyorsítja az anyagcserét. Diverzifikálja az edzéseket. Ha hosszú ideig edz, akkor a test egy ponton megszokja a terhelést, és a fogyás folyamata leáll. Alternatív erősítő edzés aerobikkal.

Rendszeresen járjon masszázsra. A méz, a vákuum és az anticellulit masszázs tökéletesen stimulálja az anyagcserét. Ezt a vérkeringés javulásával és a szövetek oxigénellátásával magyarázzák.

Ajánlott: