Maggie Zhelyazkova étrendje

Videó: Maggie Zhelyazkova étrendje

Videó: Maggie Zhelyazkova étrendje
Videó: ZLATA | Defile Moda Mix 2024, Március
Maggie Zhelyazkova étrendje
Maggie Zhelyazkova étrendje
Anonim

Magi Zhelyazkova saját étrendjét elkészítette, miután évek óta keresett egy egészséges és értelmes étrendet. A híres modell nem tagadja, hogy amikor divatban volt, voltak időszakok, amikor csak almát és salátát evett.

Most Maggie ellenzi az ilyen drasztikus diétákat, mondván, hogy a fogyásnak jojó hatása van, ami nem garantálja, hogy megtartsa karcsú alakját.

A Na kafe Zhelyazkova című műsorban elmondta, hogy az étlapját azon elv alapján rendezte el, hogy kevesebbet és gyakrabban kell ennünk, mert különben lelassítjuk az anyagcserét.

Omlett
Omlett

Reggeli: Omlett 3 tojásfehérjével és 1 tojássárgájával, tejjel, zabkorpával, túróval és egy csipet sóval elkeverve;

Ebéd: Főtt teljes kiőrlésű rizsből készült saláta, 1 paradicsom, fél avokádó, 1 főtt tojás, olívaolaj és só ízesítésre;

Délutáni snack: 1 alma és egy csésze kávé;

Vacsora: Marhapecsenye, szójaszószsal és sóval ízesítve, teflon serpenyőben főzve; paradicsom, retek, uborka és saláta saláta;

Maggie hozzáteszi, hogy ne menjünk este 19.30 után a menetrendjében. Teljesen kizárta a cukrot, a tésztákat, a fűszereket és az étlapjából.

Legalább napi 2 liter vizet kell inni, és ha változatosságra vágyik, megváltoztathatja az egyes termékeket. Például a marhahús steak csirke vagy hal helyettesíthető.

Egészséges diéta
Egészséges diéta

A vacsora salátát csak zöldségből kell készíteni, szénhidrátok nélkül, például rizs vagy burgonya, míg az ebéd salátának egy szénhidrátot kell tartalmaznia.

Délutáni reggelire fogyaszthat nyers diót vagy frissen facsart gyümölcslevet, és fontos, hogy megfelelően elkészítse. Általában 4-5 narancs szükséges egy frisshez, de ez túl sok cukor egy étrendhez.

Ezért, ha frissen akar inni, legfeljebb 2 narancsot használjon, ugyanannyi vizet adva a lecsepegtetett folyadékhoz. Azt is tanácsos, hogy ne fogyasszon többet napi 1 banánnál, mivel nehéz szénhidrát.

A megengedett termékek között megtalálható a datolya, a méz, a paprika, a joghurt és a sajt.

Ajánlott: