Hogyan Lehet Eltávolítani A Zsírt A Testéből

Tartalomjegyzék:

Videó: Hogyan Lehet Eltávolítani A Zsírt A Testéből

Videó: Hogyan Lehet Eltávolítani A Zsírt A Testéből
Videó: Hogyan alakítsuk át a zsírt izommá? 2024, Március
Hogyan Lehet Eltávolítani A Zsírt A Testéből
Hogyan Lehet Eltávolítani A Zsírt A Testéből
Anonim

Akár javítani akarja egészségét, akár csak fogyni, a testzsír tisztítása nagy kihívás lehet.

Szerencsére néhány nagyon egyszerű lépést tehet a zsír könnyebb kezelése érdekében.

Erő edzés

Az erőnléti edzés olyan típusú gyakorlat, amely megterheli az izmokat és ezáltal erősödik. Számos tanulmány megállapította, hogy az erőnléti edzésnek számos egészségügyi előnye van, csökkentik a zsigeri zsírt (a has körül kialakuló veszélyes zsír egyik típusát) és csökkentik a kiújulás kockázatát.

Magas fehérjetartalmú étrend

Több fehérjében gazdag étel bevitele az étrendbe hatékony módja annak zsírcsökkentés. Próbáljon több adag magas fehérjetartalmú ételt, olyan ételeket, mint: hús, tenger gyümölcsei, tojás, hüvelyesek és tejtermékek.

Több alvás

Hogyan lehet eltávolítani a zsírt a testéből
Hogyan lehet eltávolítani a zsírt a testéből

Ha hamarabb lefekszik, vagy ha riasztóját valamivel később csengeti, akkor az segít a zsír elleni küzdelem. Egy 68 183 nőből álló tanulmány megállapította, hogy azok, akik öt óránál kevesebbet aludtak, nagyobb valószínűséggel híznak, mint azok, akik hét óránál hosszabb ideig aludtak. Bár mindenkinek más alvásmennyiségre van szüksége, kiderült, hogy a legalább hét órás alvás a legtöbb előnyhöz kapcsolódik, amikor a testzsír tisztítása.

Tegyen étrendbe ecetet

Jó egészségügyi hatásai mellett a bevitel növelése segít a zsír elleni küzdelemben. Könnyű az ecetet bevinni az étrendbe. Például sokan hígítják az almaecetet meleg vízzel, és naponta többször iszik italként 20 perccel étkezés előtt. Ha nem szereti italként venni, hozzáadhatja a salátaöntethez.

Igyon egészségesebb italokat

Itt az idő, hogy örökre vagy legalább ideiglenesen szakítson az összes szénsavas italral és lével egy dobozban. Ehelyett igyon zöld vagy menta teát, ezek gazdag antioxidánsokban segítenek a zsírégetésben és az anyagcserében.

Korlátozza a finomított szénhidrátokat

Hogyan lehet eltávolítani a zsírt a testéből
Hogyan lehet eltávolítani a zsírt a testéből

Ez magában foglalja az összes csomagolt süteményt, fehér kenyeret és zsíros pogácsákat. Magas glikémiás indexük van, és rossz hatással vannak a vércukorszintre. Cserélje ki azokat teljes kiőrlésű gabonákra, például: teljes kiőrlésű, quinoa, hajdina, árpa és zab.

Kávézni

A koffein szinte minden zsírégető kiegészítő kulcsfontosságú összetevője, stimulánsként hat a központi idegrendszerre, fokozza az anyagcserét és lebontja a zsírsavakat. A kávé előnyeinek maximalizálása érdekében hagyja ki a tejszínt és a cukrot.

Igyon probiotikumokat

A probiotikumok olyan hasznos baktériumokat tartalmaznak, amelyekről bebizonyosodott, hogy az egészség számos aspektusát javítják. A probiotikumok táplálékkal vagy kiegészítőkkel történő bevitelének növelése segít a testzsír tisztítása.

Ajánlott: