A Legizgalmasabb Aromák

Videó: A Legizgalmasabb Aromák

Videó: A Legizgalmasabb Aromák
Videó: Megfizethető aromák Franciaországból + keverési javaslatok! A&L Ízteszt 2024, Március
A Legizgalmasabb Aromák
A Legizgalmasabb Aromák
Anonim

A szag az egyik legbiztosabb izgatási módszer. Mindkét nem tehetetlen az aromás molekulák varázslatával szemben. Mindegyiküknek megvannak a maga preferenciái.

Levendula, fahéj és rozmaring - ezek az illatok lefegyverzik minden nőt. E szagok kellemes illata óhatatlanul csintalan gondolatokat hoz magával. Ha egy férfi el akarja nyerni egy hölgy szívét, akkor a legjobb megállni egy olyan parfümnél, amely ezeknek az illatoknak egy részét vagy kombinációját tartalmazza.

Ha még mindig nem szereti ezeket az ízeket, akkor fogadjon a sült tök egzotikus illatára. Néhány évvel ezelőtt a kutatás ezt az atipikus illatot helyezte az illatanyagok élvonalába, amelyek izgatják az emberiség kényes részét.

A férfiak számára sokkal gazdagabb illatok vannak, amelyek egy pillanat alatt izgatnak. A szakértők elsősorban a csokoládé aromáját helyezik elő. Kutatások szerint aktívan stimulálja az agyat, és romantikusnak érzi magát az emberben.

A kísérlet során a csokoládéillatot kapott férfiak vonzóbbnak ítélték meg a fotón látható nőt, mint a többiek.

Kókuszdió
Kókuszdió

Kókuszdió, WC-tej és vanília - ezek tartoznak az erősebb nemi életet felkeltő egyéb illatok közé. Tehát, ha egy hölgy el akarja vonzani a választottját, jó fogadni az egyikre. Eau de toilette vagy parfüm ezen összetevők egyikével vagy kombinációjával közelebb visz a szívhez vagy legalábbis az ágyához.

Kiderül az is, hogy az ember szerelme valóban áthalad a gyomorban, és a nemi szervek véráramlásának fokozásához csak a pizza és a sült marhahús illata kell.

A férfiak aktívabban reagálnak a fahéj és az epres sütemény szagára, mint bármelyik parfümre. A férfiak felkeltő aromáinak listáján szerepelnek keleti fűszerek, fánk, pattogatott kukorica, tök vagy tökös lepény, édesgyökér is.

A szakértők azonban határozottan állítják, hogy mindkét nem számára nincs semmi izgalmasabb, mint a tiszta test illata. Hatalmas afrodiziákumként hat mind a férfiak, mind a nők számára.

Ajánlott: