A Haj Kiegyenesítése Természetes Módon

Videó: A Haj Kiegyenesítése Természetes Módon

Videó: A Haj Kiegyenesítése Természetes Módon
Videó: Tartós haj egyenesítés férfiaknak 2024, Március
A Haj Kiegyenesítése Természetes Módon
A Haj Kiegyenesítése Természetes Módon
Anonim

Tökéletes egyenes haj soha nem fog kimenni a divatból. Ennek a hatásnak az elérése érdekében azonban mi nők gyakran igénybe vesszük a stylist szolgáltatásait, vagy a kedvenc hajprésünkhöz nyúlunk. Kétségtelen, hogy a különböző frizurák és hajtermékek károsíthatják a sörényedet. Ezért ebben a cikkben bemutatjuk Önnek a haj kiegyenesítése természetes módon.

Eleinte jó azt mondani, hogy a hajformázás a zuhany alatt kezdődik. Fogadjon samponra és balzsamra keratinnal, ami segít a haj kiegyenesítése. Mosás után használjon olyan törülközőt, amely jól felszívja a vizet.

Óvatosan áztassa a hajat hosszában, hogy eltávolítsa a felesleges nedvességet és elkerülje a haj károsodását. Hagyja természetes módon megszáradni a haját zuhanyozás után, de mindenképpen fésülje meg 5 percenként.

Ossza szét a haját több szálra, és finoman húzza meg az egyes részeket, hogy a haja egyenes maradjon. Használhat hajszárítót is, de csak hideg levegővel. A haj megfelelő fésüléséhez használjon olyan fésűt, amelynek nagy távolsága van a fogak között.

Ha egyenes hajat szeretne, készítsen természetes hajmaszkot mézzel és tejjel. Keverjen össze 1 csésze teljes vagy kókusztejet 1 evőkanál mézzel, és vigye fel a kapott keveréket a hajra. Mosás előtt kb. Egy órán át ajánlott hagyni. A gyorsított simítás érdekében kis mennyiségű kókuszolaj adható hozzá.

A sima és egyenes hajhoz olívaolaj maszk is ajánlott. Elég három evőkanál olajat felmelegíteni és a hajra kenni, műanyag zacskóval vagy sapkával letakarva a fejét, hogy mini üvegházhatást érjen el. A jobb hatás érdekében hagyja a maszkot egy éjszakán át, és reggel mossa meg a haját.

Haj
Haj

A hajat otthon ki lehet igazítani almaecettel. Keverjen össze 2 evőkanál almaecetet és egy pohár vizet, és permetezze a keveréket. Spray a hajad teljes hosszában. Hagyja néhány percig, majd öblítse le meleg vízzel.

Ha betartja ezen ajánlások közül néhányat, akkor élvezni fogja az egyenes, táplált és fényes hajat, amelyet mások elkerülhetetlenül észre sem vesznek. Ne feledje, hogy ha a haj belül egészséges, akkor bármilyen frizurában gyönyörűnek tűnik.

Ajánlott: