Hajdina Diéta Sajttal

Tartalomjegyzék:

Videó: Hajdina Diéta Sajttal

Videó: Hajdina Diéta Sajttal
Videó: КЕТО РЕЦЕПТ, от которого вы обалдеете! ПЕЛЬМЕНИ по Итальянски | ТиЛи 2024, Március
Hajdina Diéta Sajttal
Hajdina Diéta Sajttal
Anonim

Soha nem korai elkezdeni felkészülni a nyári testre. Mert nem számít, miről beszélünk - senki sem akar sétálni a tengerparton szűk fürdőruhákon és a belőlük áradó testeken.

A túlsúly elleni küzdelemben mindig támaszkodhat a hajdinára, amelyet a táplálkozási szakemberek nem véletlenül határoznak meg a fogyás királynőjeként.

Sokan tévesen azonosítják a hajdinát gabonaként, pedig valójában egy külön fajról van szó, amely széles körben elterjedt Ázsiában, Európában, Észak-Amerikában és másutt.

A hajdina hazánkban hajdina néven is ismert, amely a neve oroszul. Számos oka lehet annak, hogy a hajdina szerepeljen a menüben, nem csak az a vágy, hogy megkapja az álom karcsú alakját.

Ennek a növénynek a szemcséi sok fehérjét tartalmaznak, amelyet az emberi test rendkívül jól felszív. Ez az egyik oka annak, hogy a hajdina kötelező része a vegetáriánusok és vegánok étlapjának.

A hajdinának a sportban aktívan foglalkozó emberek napi menüjében szerepelnie kell, mert ez biztosítja számukra a testük számára oly fontos vasat, kalciumot, káliumot, jódot, cinket és még sok mást.

Azok a hölgyek, akik bíztak a hajdina varázslatos tulajdonságaiban, elmondják, hogy segítségével nem csak gyorsan és egyszerűen megszabadulni a felesleges kilóktól, de természetes módon gondoskodni fog a bőr, a haj és a köröm egészségéről is.

fogyás hajdinával
fogyás hajdinával

Sokan vannak a hajdina bevitelén alapuló diétákami mindössze 1-2 hét alatt segít megszabadulni 3-10 kg-tól. Természetesen nem szabad elvárni, hogy az eredmények gyorsan és könnyen megérkezzenek Önhöz, és nem szabad nagy reményeket fűznie a gyors fogyáshoz.

Az egyik legnépszerűbb hajdina diéták a hajdina és a sajt

Ennél hajdina diéta sajttal a napi étkezés legalább 4, és fontos, hogy hajdinát fogyasszon legalább naponta kétszer. A hajdina és a sajt mellett adhatunk szezonális gyümölcsöket és zöldségeket, mézet, joghurtot és tejet.

Minta menü a napra:

Reggeli - Reggelire készítsen el 1 csésze kedvenc friss levét.

Reggeli - Készítsünk hajdina zabkását 1 evőkanál ízesítésére. méz és egy kis fahéj, ha szükséges.

Ebéd - Sajttál friss szezonális zöldségekkel, amelyet önthet egy kis olívaolajjal.

Délutáni snack - egy szelet teljes kiőrlésű kenyér túróval vagy sajttal. Kívánt esetben elfogyaszthat egy tál főtt hajdint.

Vacsora

150 g sovány hús - csirke, marha vagy sertés filé, esetleg hal. A húst főzni vagy grillezni kell, semmiképpen sem szabad megsütni.

Kialakíthat egy hasonló menüt a hét minden napjára, változatossá téve kedvenc gyümölcsével és zöldségével.

A hajdina diéták népszerűsége a növény fogyasztásának a szervezetre gyakorolt egészségügyi hatása miatt. Nem csak fogyni kezd, hanem javítja általános egészségi állapotát, megtisztítja testét a méreganyagoktól és gondoskodik kiváló megjelenéséről.

Ajánlott: