Beyoncé étrendje 4 Nap Alatt Megolvad 3 Nap Alatt

Videó: Beyoncé étrendje 4 Nap Alatt Megolvad 3 Nap Alatt

Videó: Beyoncé étrendje 4 Nap Alatt Megolvad 3 Nap Alatt
Videó: АФРОКУДРИ НА ДЛИННЫЕ ВОЛОСЫ В ДОМАШНИХ УСЛОВИЯХ / ЭЛЕКТРОЩИПЦЫ ОТ BRAYER BR3203 2024, Március
Beyoncé étrendje 4 Nap Alatt Megolvad 3 Nap Alatt
Beyoncé étrendje 4 Nap Alatt Megolvad 3 Nap Alatt
Anonim

A tehetséges Beyonce-t könnyen a világ egyik legjobb győztes hírességének lehet nevezni. Pályafutása mellett az énekesnő gondoskodik az alakjáról is - az énekesnő sok listát vezet a szexuális vonzerő és a szépség szempontjából.

Nem tagadható, hogy Beyoncé a Blue Ivy születése után meglehetősen gyorsan visszanyerte alakját. A hangos szépség nem titkolja, hogyan fogyott és alakult ilyen gyorsan - Beyonce azt állítja, hogy minden részvétele előtt tisztító étrendet készít, amelyet francia táplálkozási szakemberek dolgoztak ki.

Nem mulasztja el megemlíteni, hogy a diéta nem az egyetlen erőfeszítés, amelyet a jó megjelenés érdekében tesz - a szépség minden nap gyakorol feszes fenekét és lábát. A gyakorlatok négyen voltak, és a csillag csak 15 percet vett igénybe.

Az énekesnő korlátozó rendszere három napig tart, Beyonce azt tanácsolja mindenkinek, aki úgy dönt, hogy gyakorolja, pihenjen a diéta alatt és kerülje a stresszt. Szakértők szerint ha pontosan betartják a rezsimet, bárki, aki megteszi, 4 kilót fogyhat.

Kakaó
Kakaó

Az első szabály az, hogy reggel még üres fekvés közben igyon meg két pohár vizet éhgyomorra, miközben még fekszik, majd még legalább tíz percig maradjon ágyban.

- Első nap - A reggeli egy pohár tejet tartalmaz, szükségszerűen sovány, 1 teáskanállal ízesítve. természetes kakaót és 1 ek. édesem. Negyed óra múlva meg kell enni egy narancsot, esetleg egy grapefruitot.

Kötelező feltétel, hogy délig, 12 óráig 1,5 liter ásványvizet kell meginni. Az első napi ebéd tartalmaz főtt sovány halat - 200 g, díszítéshez készítsen párolt zöldségeket, kb. 300 g. 16 órakor reggelit szolgálnak fel, amely 1 teáskanállal ízesített joghurtot tartalmaz. édesem.

A következő étkezés nem sokkal a vacsora előtt van - nyomja össze a citromot és hígítsa fel 200 ml vízzel. Vacsorára készítsen levest, amely 1,5 liter vizet, ½ kg sárgarépát és paradicsomot, 1 kg póréhagymát és egy csipet kakukkfüvet ízesít. Lefekvés előtt egyél megint joghurtot mézzel.

- Második nap - akár 16 óra két grépfrút levét, 1,5 liter ásványvizet, kakaós tejet és 3 tál zöldséglevest fogyaszthat, amelyet előző nap készített.

Víz
Víz

Délután 16 órakor 1 tk-val ízesített joghurt. méz, és egy óra múlva - ismét egy koktél egy citromból és 200 ml vízből. A rezsim második napján vacsorázhat egy tál zöldségleves, és főleg főtt és sovány hal (200 g). Lefekvés előtt egyél megint joghurtot és mézet.

- A harmadik nap fél liter vízzel kezdődik, amelyet még ágyban kell inni. Ezután folytassa tejjel, kakaóval és grapefruittal. Délig meg kellett volna inni 1 liter ásványvizet.

Az ebéd tartalmazhat joghurtot 1 teáskanállal. méz és 250 g túró. Kívánt esetben adhat hozzá desszertet és néhány szárított barackot. 15 órakor egyél 50 g aszalt szilvát, és egy óra múlva - 100 g szárított barackot.

Este 6 órakor nyomja össze a citromot 200 ml vízben. A vacsorának 19: 00-kor kell lennie, és tartalmaznia kell körülbelül 200 g csirkemellet és 300 g párolt zöldséget.

Ajánlott: