A Vacsora Fagylalt Küzd Az álmatlanság Ellen

Videó: A Vacsora Fagylalt Küzd Az álmatlanság Ellen

Videó: A Vacsora Fagylalt Küzd Az álmatlanság Ellen
Videó: „ფაიზერის“ ვაქცინის ვადები - მე ვიცი რა არის კოვიდი 2024, Március
A Vacsora Fagylalt Küzd Az álmatlanság Ellen
A Vacsora Fagylalt Küzd Az álmatlanság Ellen
Anonim

A fagylalt előnyeiről és ártalmairól szóló német tudósok egy csoportjának legújabb kutatása alapján boldogan megállapíthatjuk, hogy végül is ennek a finom jégkísértésnek számos előnye van a szervezet számára.

Eddig megszoktuk, hogy információkat árasztanak el arról, hogy mennyire káros, kalóriatartalmú és nehéz étel a fagylalt. És így legalább nyugodtan alszol!

A fagylalt jótékony hatásának oka az ember alvására - magyarázzák a szakértők a benne található L-triptofánnal, amely rendkívül hatékony segítő az álmatlan éjszakák elleni küzdelemben.

Az L-triptofán a B3-vitamin termeléséhez szükséges esszenciális aminosav. Az agy szerotonin termelésére használja, amely pihentető alváshoz vezet, véd a depressziótól.

A fagylalt édes elfogyasztásával örömet szerzünk érzékeinknek és gyomrunknak, ugyanakkor enyhítjük a test feszültségét és fáradtságát.

Jégkrém
Jégkrém

Valójában a jégkísértés megnyalásakor a testünkbe jutó L-triptofán adagok a tejből és a tejszínből származnak, amelyek a fő összetevői.

Berlini német tudósok kifejtik, hogy a tej és a tejszín önmagában nem rendelkezik olyan tonizáló tulajdonságokkal, amelyeket egy fagylalt boldoggá tehet.

Ennek oka abban rejlik, hogy pozitív hőmérsékleten az L-triptofán nem stabil és lebomlik.

Másrészt a fagylaltot sokáig tárolják, ennek eredményeként az emberek még mindig részesülhetnek ebben a nagyon hatékony természetes nyugtatóban, amely felemeli a hangulatot és nyugtatja az idegrendszert.

Ajánlott: