Szobrozzunk Egy Testet Fitball-szal

Videó: Szobrozzunk Egy Testet Fitball-szal

Videó: Szobrozzunk Egy Testet Fitball-szal
Videó: EGY PROFI TESTÉPÍTŐ NAPJA 2.RÉSZ / DAY IN THE LIFE PART 2 /IFBB PRO BODYBUILDER 2024, Március
Szobrozzunk Egy Testet Fitball-szal
Szobrozzunk Egy Testet Fitball-szal
Anonim

A svájci labda az elmúlt évek egyik legnépszerűbb fitneszeszköze. A hatalmas felfújható gömb, más néven fitneszlabda és fitball, lehetővé teszi számunkra, hogy könnyebben tonizáljuk a hát, a has és a végtagok izmait, miközben javul a testtartásunk és koordinációnk. Ezenkívül a készülék elérhető különféle szaküzletekben megfizethető áron, ami bármilyen zsebre alkalmas.

A fitneszlabda másik előnye, hogy otthon biztonságosan használható. A Fitball edzés szórakoztató és alkalmas minden korosztály számára. Segítségükkel könnyen formába lendülhet az év bármely szakában, és élvezheti a tökéletes testet. Íme néhány nagyon egyszerű gyakorlat a fenék, a has és a comb faragására:

- Üljön a labdára egyenes háttal és kissé szétválasztott lábakkal, anélkül, hogy minden súlyát ráengedné. Tegye a tenyerét a combjára, és kezdjen így ugrálni körülbelül húsz percig. Az első percek után érezni fogja, hogyan kezdi terhelni a különböző izmait.

- A következő gyakorlat szintén nagyon egyszerű, és otthon is elvégezhető. Üljön le egy székre, és tegye a kezét a feje hátuljára. Emelje fel a lábát úgy, hogy a lábát a fitneszlabdára helyezi. Kezdje előre-hátra mozgatni a lábait, tartsa a lábát a gömb közelében. Amikor először hajt végre gyakorlatot, 15-20 alkalommal végezze el. Ezután fokozatosan növelje a mozgások számát.

- Kínálunk még egy hatékony gyakorlatot, amelyet ebben a helyzetben végezhet el. Amikor kinyújtja a lábát előre, és ráhelyezi a labdára, kezdjen el vele körkörös mozdulatokat tenni. Kezdje tizenöt az egyik irányba, és annyi a másikba. Növelje az ismétléseket az idő múlásával.

Fitnestopka
Fitnestopka

- A következő gyakorlathoz a labdát a padlóra kell helyezni és rá kell feküdnie, hogy a hasa alá essen. Emelje fel egyszerre a bal karját és a jobb lábát. Maradjon így 5-6 másodpercig, és lassan engedje le őket. Tegye ugyanezt a szemközti végtagjaival is, próbálja fenntartani az egyensúlyt a padlón lévő karral és lábbal. 15-szer hajtsa végre az eljárást, és pihenjen.

Ajánlott: