Szórakoztató Tennivalók A Fogmosás Közben

Videó: Szórakoztató Tennivalók A Fogmosás Közben

Videó: Szórakoztató Tennivalók A Fogmosás Közben
Videó: Hányszor mossunk fogat? 2024, Március
Szórakoztató Tennivalók A Fogmosás Közben
Szórakoztató Tennivalók A Fogmosás Közben
Anonim

Fogmosás általában két percet igényel, de még ezek is a nap legunalmasabb percei lehetnek. Néhány ember nagyon unja, amikor eljön ennek a rituálénak az ideje, főleg a gyerekek.

Nos, van egy megoldás, amely segíthet az elkészítésében szórakoztatóbb a fogmosás. Sőt, még néhány is!

Íme néhány dolog, amit megtehetsz, miközben vigyázol a gyönyörű mosolyodra.

1. Készítse elő a hátizsákot az iskolába - két perc elegendő az összes tankönyv és jegyzetfüzet elhelyezéséhez, hogy a fogmosás után megfoghassa és iskolába menjen.

2. Válasz az üzenetekre és e-mailekre - egy vagy több ujjal gyorsan válaszoljon az e-mailekre. Elképesztő, mennyi munkát tudsz elvégezni 2 perc alatt!

3. Vegyen egy zuhanyt - igen, ez így van a fogmosás közben. Nem mintha bármire képes lennél, mert a kezed elfoglalt, de megpróbálhatod.

4. Végezzen gyakorlatokat - koncentráljon a lábakra. Álljon az egyik lábán 1 percig, majd cserélje és emelje fel a másikat. A munka előtti könnyű bemelegítés mindig jó ötlet.

Készítsen kávét fogmosás közben
Készítsen kávét fogmosás közben

5. Könnyű házimunka - miközben egyik kezével fogat mos, a másikkal öntözheti a virágokat. Vagy töltsön kávét a gépbe. Vagy törölje le a port a szekrényről.

6. Tervezze meg a napját - vegye figyelembe a napi feladatait, készítsen tervet. Döntse el, mit fog viselni. Ez egy csomó munka, amit megtehetsz, miközben valami más hasznosat csinálsz magadnak.

7. Vessen egy pillantást a közösségi médiára - Önnek biztosan van legalább egy közösségi média profilja. És megnézed, amint felébredsz. Nos, meg tudod csinálni, miközben fogat mosott te vagy. Egy csapással - 2 nyúl!

8. Tánc - zenéljen, hogy boldogabban ébredjen fel, és érezze a ritmust a fürdőszobában. Szuper jó nap kezdete.

9. Hívja fel a híreket - elolvashatja kedvenc blogját vagy webhelyét, amelyet követ.

10. Menjen körbe a szobákban - mindaddig, amíg nem áll helyben. Vessen egy pillantást otthonára, élvezze új szerzeményét, ha nemrég vásárolt valamit. Fontolja meg a változás lehetőségeit.

Ajánlott: