A Gazdag Ember Megnyeri A Vip Brother -t

Videó: A Gazdag Ember Megnyeri A Vip Brother -t

Videó: A Gazdag Ember Megnyeri A Vip Brother -t
Videó: Кали нахока Ричард VIP Brother 2018 2024, Március
A Gazdag Ember Megnyeri A Vip Brother -t
A Gazdag Ember Megnyeri A Vip Brother -t
Anonim

Egyre több pletyka szól arról, hogy Bagatának esélye van megnyerni Vip Brother-t hallgatásával és a ház szobatársainak konfliktusaiba való be nem avatkozásával.

A nézők másik kedvence volt szeretője, Zlatka Dimitrova, aki az egész nemzethez közel került azáltal, hogy gond nélkül megmutatta érzelmeit, és sokkal földiesebbnek bizonyult, mint az emberek elvárták.

Lucy Dyakovska énekest, Katsi Vaptsarovot és Orlin Pavlov énekes-színészt jelenleg Vip Brother házából való kilakoltatásra jelölik.

Lucy nyitott elméjével sokkolja a hagyományos hangulatot mind a VIP testvér házában, mind a kék képernyő előtt.

Az örök sértett szerepét játszó, de mások idegein kissé mászkáló Katsi Vaptsarov szintén kizárt lehet a játékból.

Mariana Popova
Mariana Popova

Az örök mosoly, amely nem hagyja el Orlin Pavlov szimpatikus arcát, nem biztos, hogy megmenti őt a kieséstől. A házon kívüli sétáival bosszantotta néhány szobatársát. Az énekes ejtőernyővel ugrott, és joga van kimenni is, ha szakmai elkötelezettsége van.

Mariana Popovának, aki már a VIP testvér házán kívül van, joga volt kimenni, amikor érintett volt. Az előzetes elemzések szerint Lucy Dyakovska pályázati partnerének, Kamelia-nak nagy esélyei vannak a következő kiesésekre.

Jelenleg a VIP Brother házában vannak az időjós, Nicole, a zenészek, Orlin, Funky és Lucy, barátja, Kamelia, Katsi Vaptsarov, Bagata, Zlatka Dimitrova, valamint a díjért nem küzdő három kitűző, Vyara, Nadezhda és Lyubov.

A házban megfigyelők szerepét töltik be, de a szobatársaik néha hangosabban kapják állandó beszélgetésüket.

Ajánlott: