Festjük Szépen A Körmünket

Videó: Festjük Szépen A Körmünket

Videó: Festjük Szépen A Körmünket
Videó: Два панно с кофейными зёрнами\\Мастер-класс #DIY #кофейныепанно 2024, Március
Festjük Szépen A Körmünket
Festjük Szépen A Körmünket
Anonim

Minden önmagát tisztelő hölgy ápolt körmöket és gyönyörű manikűrt szeretne. Sajnos, bármennyire is óvatosan nézünk a manikűrösre, soha nem birkózunk meg úgy, mint ő, amikor egyedül vagyunk a kis ecsettel.

Ha úgy gondolja, hogy nincs mód a kezelésre körömlakkozás magad, mi segítünk neked.

Az egyik legfontosabb feltétel, hogy a körmöd és a kezed teljesen száraz legyen. Ezért ne érintse meg a körömlakk palackját legalább egy órán keresztül fürdés, mosogatás stb. Ha a körmök puhák, a lakkozás előtt használjon keményítőt.

Mielőtt elkezdené a lakkozást, mindenképpen vegyen egy fülbotot és egy kis vazelint. Vigyen fel egy kis mennyiséget a kutikulákra, ügyelve arra, hogy ne kerüljön a körömre. Így még akkor is, ha nem pontosan lakkozol, nem lesz folt a körmöd körül.

Ideje tehát munkába állni. Jó tudni, hogy a lakkozás mindig a körömlemez közepétől kezdődik. Ez azért történik, hogy ne szórjon körömlakkot a kutikulákra és a köröm szélére.

Festjük szépen a körmünket
Festjük szépen a körmünket

Tapasztalatból tudja, hogy a körömlakkok tisztítása a köröm széléről nagyon nehéz munka, gyakran sikertelenül. Lakkozás közben csúsztassa az ecsetet nagyon lassan. Először a bázisra. Ezután a mozdulatok folytatódnak anélkül, hogy levennék az ecsetet a körömről. Enyhén húzza a tetejét.

Miután az összes körmét lakkozta, hagyja az első réteget teljesen megszáradni, mielőtt a másodikat felvenné. Soha ne ellenőrizze ujjával vagy más tárgyával, hogy a körme teljesen száraz-e. Valószínűleg nagy a valószínűsége annak, hogy nem hagy nyomot.

A ellenőrzés legjobb módja, ha a körmöt nagyon enyhén megérinti az ajkához - ha kissé csúszik, akkor száraz. Általában ne feledje, hogy minden rétegnek körülbelül 10 percre van szüksége. Ha ez az időszak túl hosszúnak tűnik, vegyen be egy gyorsan száradó spray-t, ami nagyon felgyorsítja a dolgokat.

Ha körömlakkja körömbuborékokkal szárad, ennek oka a csomagolás nem megfelelő tárolása lehet - általában a szükségesnél melegebb. Annak érdekében, hogy a hatás mindig egyenletes legyen, tartsa a hűtőszekrényben lévő lakkot hidegen.

Ajánlott: