Hogyan Távolítsuk El A Géllakkot Otthon?

Tartalomjegyzék:

Videó: Hogyan Távolítsuk El A Géllakkot Otthon?

Videó: Hogyan Távolítsuk El A Géllakkot Otthon?
Videó: Gél Lakk Eltávolítása Otthon 2024, Március
Hogyan Távolítsuk El A Géllakkot Otthon?
Hogyan Távolítsuk El A Géllakkot Otthon?
Anonim

Ha akarod hogy maga távolítsa el a géllakkját, jó bizonyos sorrendet követni.

Először fel kell készítenie a körmét. Ehhez távolítsa el a fényt úgy, hogy körömreszelővel óvatosan simogatja a körmöt.

Tegye ezt rendkívül óvatosan, anélkül, hogy túl erősen nyomja. Ezután alaposan mossa meg a kezét szappannal, és kenjen zsíros krémet a körmök körüli bőrre.

Szükség van egy félkör pamutszövet vágására, nedvesítse meg körömlakklemosóval (vagy speciális géllakklemosó), és tegye a körömhöz, hogy ne érintkezzen a bőrrel. Ezután rögzítse a pamut darabot fóliával.

Ha kifejezetten használta géllakklemosó otthon, tíz perc múlva eltávolíthatja a fóliát és eltávolíthatja a bevonatot. Ha szokásos körömlakklemosót használnak, növelje az időt öt-hét perccel.

Távolítsa el a géllakkot
Távolítsa el a géllakkot

Hogyan lehet eltávolítani a bevonatot aceton nélkül?

A kérdés meglehetősen aktuális. Úgy gondolják, hogy a gélbevonat alkohollal vagy alkohollal eltávolítható, ha helyesen végezzük. Ehhez hígítsa a kemény alkoholt vízzel 1: 1 arányban.

Ha vodkát használ - ne hígítsa. Nedvesítsen meg néhány darab pamutot, tegye a lakkra és fóliába csomagolja. Csak ebben az esetben tizenöt-húsz percet kell várnia, és ha az eljárás nem segített a gél felső rétegének megpuhulásában, akkor meg kell ismételni.

Természetesen az otthoni géllakk eltávolításának elvégzéséhez előnyei és hátrányai is vannak. A karanténban nem bölcs dolog nyitott szépségszalont keresni, még akkor is, ha van ilyen.

Géllakk
Géllakk

Másrészt, ha úgy dönt, hogy maga távolítja el a géllakkját, akkor rengeteg pénzt spórolhat meg, különösen, ha általában jobban szereti. Minden nőnek joga van eldönteni, hogy fizetni akar-e ezért a szépségápolási eljárásért, vagy megpróbálja maga elvégezni.

Mindenesetre, ha követed technológia a géllakk otthoni eltávolítására, akkor teljesen meg lehet szabadulni a kopott bevonattól anélkül, hogy károsítanánk a körömlemezt, és ismét szép manikűröznénk.

Az otthon maradás kiprovokálhat minket, hogy új, érdekes és praktikus megoldásokat találjunk megjelenésünkre, amelyet nincs miért elhanyagolni.

Ajánlott: