Alicia Idegösszeomlás Előtt áll

Videó: Alicia Idegösszeomlás Előtt áll

Videó: Alicia Idegösszeomlás Előtt áll
Videó: Тренировки к роли Лары Крофт «Tomb Raider» За кадром 2024, Március
Alicia Idegösszeomlás Előtt áll
Alicia Idegösszeomlás Előtt áll
Anonim

Alicia népsztár, aki a pletykák szerint elvesztette pozícióját Emanuela felemelkedése mentén, kiderült, hogy valóban elkülönült Niki Mihailovtól.

Hetekig tartó suttogás után, miszerint Alicia és Nikki már nincsenek együtt, az énekesnő elhallgatott, és azt a benyomást keltette a pletykában, hogy szerelmi életében minden rendben van.

Alicia és Valerie
Alicia és Valerie

Fotó: ARA

Pletykák szerint Nikki új izgalmat érez, hogy jól érezze magát külföldön, de nem erősítette meg ezt a híresztelést, és a helyzetet ismerő emberek szerint megpróbálta megmenteni Alicia felesleges összecsapásait a médiával és a kollégákkal.

A show-üzlet pletykái szerint a futballista új égése rendkívül szép, és Alicia nagyon dühös ezen a tényen. Kollégája, Emanuela szerint azonban Alicia kapcsolata a kezdetektől a kickball mentalitás miatt volt kárhoztatva.

Amikor évekkel ezelőtt barátja lett Valeri Bozhinovval, Alicia arany tyúkká vált a zenei társaságban, amellyel szerződése van, egy hétköznapi énekesből. Az egyik leghívottabb volt a részvételre, és élete szerelemben telt, drága videókat készített és butikokat turnézott szerte a világon.

Annak ellenére, hogy gyermekük született, Alicia és Valerie nem tudták megtartani szerelmüket és elváltak egymástól, a futballista pedig feleségül vette a gyönyörű Nikoleta Lozanovát, aki szintén babát adott neki.

Alicia Niki Mihailov karjaiba vetette magát, aki korábban Nikoleta barátja volt. Az énekes hozzátartozói szerint a volt partnerek iránti gyűlöletre épített kapcsolat nem tarthat sokáig. Az énekesnő jelenleg idegösszeomlás előtt áll, és megpróbálja újrakezdeni az életét.

Ajánlott: