Intim Piercing - Veszélyes Szépség

Videó: Intim Piercing - Veszélyes Szépség

Videó: Intim Piercing - Veszélyes Szépség
Videó: NIPPLE PIERCINGS AFTER THREE YEARS: WHAT THEY DON'T TELL YOU 2024, Március
Intim Piercing - Veszélyes Szépség
Intim Piercing - Veszélyes Szépség
Anonim

A test különböző helyeinek átszúrása, valamint a gyűrűk, fülbevalók és gyöngyök elhelyezése, az úgynevezett piercing az ókorban nyúlik vissza.

Az ilyen díszítés tárgya az évszázadok során a férfiak és a nők meghitt helye volt, a nők számára pedig a női hűség megőrzésének legfőbb célja volt a tisztán kitűzött cél.

Intim piercing - veszélyes szépség
Intim piercing - veszélyes szépség

Ez a fajta eljárás továbbra is nagyon népszerű a szebbik nemek körében, mert erotikus és izgató hatást gyakorol a partnerre a szex során. A nő lába közé rejtett ékszerek érdekesebb és hosszabb játékot sugallnak a szerelmi játékban, és pótolhatatlan érzést és erős orgazmusos remegést ígérnek tulajdonosának, miközben szenvedélyes orális simogatásokat élveznek.

Kiderült azonban, hogy minden milliméter számít, amikor a fülbevalót a nemi szervekre helyezzük. Átlyukasztott csiklójú nőknél fennáll annak a veszélye, hogy a hely érzékenysége károsodik, és ezáltal csökken a szex élvezetének élvezhetősége. A rossz választás a díszítés nem megfelelő formája is, amely a Vénusz-dombjukon virágzott. Ennek eredménye az ágyas torna elakadása és az esti teljes kudarc. Tehát a tisztességes nem számára jó mérlegelni az előny előnyeit és hátrányait. A gyógyulási időszak egy-három hónapig tart. Ez alatt az idő alatt teljesen tilos úszómedencéket, edzőtermeket, szaunát látogatni, nyílt vízben úszni, a szexuális tartózkodás kötelező.

A férfiaknál a kockázat higiéniai nehézségekben nyilvánul meg, különösen az elején, amikor a férfiasságuk még friss. A másik akadály az, hogy néha az ékszerek nem teszik lehetővé a fallosz óvszerrel történő védelmét. Ezért a nemi úton terjedő betegségek súlyos veszélye. És annak valószínűsége, hogy előre nem látható körülmények között apává válhat, 99 százalékkal több misszió lehetséges.

Az emberek szenvedélye, hogy testükön mindenféle helyet átszúrjanak, amelyek közül néhány rendkívül alkalmatlan, és fülbevalókkal és más nemesfém gyöngyökkel díszítik őket, továbbra is rejtély. Ez a jelenség mindenképpen releváns marad.

Ajánlott: