Mi Legyen Az Esküvői Menü Tavaszán-nyarán?

Videó: Mi Legyen Az Esküvői Menü Tavaszán-nyarán?

Videó: Mi Legyen Az Esküvői Menü Tavaszán-nyarán?
Videó: მე შენზე ფიქრი მათბობს - Iago Kupreishvili 2024, Március
Mi Legyen Az Esküvői Menü Tavaszán-nyarán?
Mi Legyen Az Esküvői Menü Tavaszán-nyarán?
Anonim

A menük kiválasztása rendkívül fontos része az esküvői ünnepségnek. Mindannyian szeretnénk meglepni vendégeinket egy gyönyörű, gyönyörű és finom asztallal. Ahhoz azonban, hogy egy szinten bemutassuk magunkat, nemcsak szeretteink preferenciáit kell betartanunk, hanem figyelembe kell vennünk az esküvő évszakát, valamint az ez alatt zajló divatirányzatokat.

Ebben a tekintetben az foodpanda értékes tippeket kínál azoknak az ifjú házasoknak, akiknek esküvője 2016 tavaszán / nyarán lesz.

A leendő család egyik fő kérdése, hogy az ünnep alatt megálljon-e egy büfében vagy egy egyedi menüben. Persze ezt minden párnak magának kell eldöntenie, de mielőtt ezt megtenné, mérlegelnie kell, hogy az esküvő a szabadban vagy a beltéren lesz-e. Fontos az ünneplés ideje és a partik, amelyeket a vendégei számára tervezett.

A részletes menü kiválasztása előtt meg kell vizsgálnia vendégeinek személyes preferenciáit. Ha vannak közöttük vegánok, vegetáriánusok vagy speciális diétát fogyasztók, nem rossz, ha a menüt táplálkozási igényeikhez igazítják.

Esküvő
Esküvő

Ha nem egészen biztos abban, hogy milyen ételeket szeretnek, akkor tapintatosan teheti fel nekik a kérdést magában a meghívóban. Bizonyára a rájuk fordított figyelem boldoggá teszi őket.

A tavaszi-nyári esküvői menü kiválasztása könnyű feladatnak tűnhet, de nem az. Az évszaktól függően egyrészt meg kell állnia a könnyű étkezéseknél, másrészt - annak biztosaként, hogy vendégei nem maradnak éhesek.

Egyébként az öt fogásos esküvői menük ebben a szezonban is relevánsak. Válasszon egy gazdag salátát, amelyet mindenki szeretne. Előételként a tavaszi tekercs kedvenceit kínálhatja vendégeinek. A grillezett cukkini krémsajttal kombinálva szintén jó lehetőség.

A fő szempontból mindenképpen elég széles választéka van, de úgy tűnik, hogy ebben a szezonban a legelőnyösebb húsételek a csirkével készültek. Ha sült csirkét vagy zöldséges csirketekercset választ, mindenképpen boldoggá teszi szeretteit.

A sertéshúsos ételek is nagyszerű munkát végeznének. Valójában bármilyen húst is választ, az biztosan vonzó lesz a morzsa szerelmeseinek, különösen, ha grillezett zöldségekkel díszítjük.

Ügyeljen az utóhatásokra. Sokan alábecsülik, de ugyanolyan fontos, mert a vad táncok után a vendégek ismét éhesek, és szívesen megint ennének valami finomat.

Esküvői torta
Esküvői torta

A desszert felszolgálása továbbra is kedvelt pillanat mind a násznép fiatal vendégei, mind az idősebbek számára. Ezért nagyon gondosan válassza ki az esküvői tortát, amellyel a rokonait és barátait szórakoztatja.

Végül, de nem utolsósorban ne feledje, hogy ez a különleges napja. Tehát ne csak a trendek vezéreljék, hanem a saját ízlése is.

Ajánlott: