Sean Penn új Szerelmet Talált Charlize Theron Után

Videó: Sean Penn új Szerelmet Talált Charlize Theron Után

Videó: Sean Penn új Szerelmet Talált Charlize Theron Után
Videó: We Finally Know Why Charlize Theron And Sean Penn Broke Up 2024, Március
Sean Penn új Szerelmet Talált Charlize Theron Után
Sean Penn új Szerelmet Talált Charlize Theron Után
Anonim

Sean Penn színészt, akit kollégája, Charlize Theron egy majdnem kétéves kapcsolat után dobott le, Emanuel Vigier színésznő vigasztalja. A Smallville titkai című sorozatban játszott szerepéről ismert barna meggyőződése, hogy oltár elé viszi.

Sean Penn sokáig nem tudott felépülni Charlize-zal történt szakításából, aki szerinte tökéletes nő volt számára. Sokáig sikerült felhívnia a figyelmét, ajándékokkal öntötte el, és igazi lovagként kezelte.

Abban a pillanatban, amikor ketten elkezdték készülni az esküvőre, Charlean barátai szerint Sean megmutatta valódi arcát. Hirtelen rájött, hogy nem hiába vált el Madonna a színésztől, mert hagyta magát rendszeresen megverni. Miután szakított Madonnával, Sean feleségül vette Robin Wright színésznőt, aki ugyanezért dobta el.

Sean ingerlékenysége Charlize-szal kezdett határolni az erőszak iránti vágyával, és a színésznő gyorsan megszakította vele a kapcsolatot. Miután egy ideig egyedül állt, Sean belemerült Emmanuel iránti szenvedélyébe. Tűrte, és barátai szerint úgy gondolta, hogy a rossz jelleméről szóló pletyka teljes hazugság.

Charlize Theron
Charlize Theron

Charlize nem beszélt a színésznővel, mivel elmagyarázta barátainak, hogy nem állt szándékában beavatkozni Sean életébe és új szerelmébe. A szőke nagyon boldog, hogy nem engedte, hogy Sean örökbe fogadja fiát, Jacksonot, akit ő maga is örökbe fogadott Dél-Afrikából. A színésznő nemrég örökbe fogadott egy lányt, akit augusztusnak hívott.

Ajánlott: