Szeretne Hosszú Hajat Volumennel? Ez Akadályozza Meg Abban, Hogy Megkapja

Tartalomjegyzék:

Videó: Szeretne Hosszú Hajat Volumennel? Ez Akadályozza Meg Abban, Hogy Megkapja

Videó: Szeretne Hosszú Hajat Volumennel? Ez Akadályozza Meg Abban, Hogy Megkapja
Videó: Használt ki az esélyedet (Lélektárs) 2024, Március
Szeretne Hosszú Hajat Volumennel? Ez Akadályozza Meg Abban, Hogy Megkapja
Szeretne Hosszú Hajat Volumennel? Ez Akadályozza Meg Abban, Hogy Megkapja
Anonim

A haj határozottan az egyik dolog, amely meghatározza az általános megjelenésünket. Szokásaink azonban közvetlenül befolyásolják állapotát. Számos olyan napi szokás van, amely megakadályozza, hogy hosszú és terjedelmes legyen.

Pontosan a következőképpen állíthatja le a hajad pusztítását:

- Fésülje át a haját a gyökerétől a végéig. Ez hajhulláshoz vezet. A fésülés helyes módja, ha lehajtja a fejét, és alulról dönt. A szakértők azt javasolják, hogy felejtsék el a fémfogú keféket, és fogadjanak a természetes hajúakra.

- A gumiszalag hirtelen eltávolítása. Soha ne húzza el rugalmas szalaggal egyik kezét, bármennyire is szeretne megszabadulni tőle. Ha mégis megteszi, ennek minden bizonnyal a haj törése és / vagy károsodása lesz a vége.

- Ne olvassa el az utasításokat. A kozmetikumok utasításainak figyelmen kívül hagyása nagy valószínűséggel helytelenül alkalmazza őket. A hajlakkot 20 centiméterre kell permetezni a fejétől, a szilikonszérumokat az ujjbegyével meg kell dörzsölni, és a hab egyenletesen eloszlik a hajon - nem lehet tudni, ha nem olvassa el a címkén.

Sérült haj
Sérült haj

- Gyakori mosás. A hajmosás túl gyakran szárítja és gyengíti a hajat. Ha naponta fürdik, fennáll annak a veszélye, hogy végleg tönkreteszi a haját. Ha azt szeretné, hogy a szolgálaton kívüli napokon is jól nézzen ki, az olajosság elrejtése érdekében támaszkodhat olyan termékekre, mint a száraz sampon és a por.

- Balzsam a gyökéren. A gyökerek a legegészségesebb és legfiatalabb haj, amely a fejeden van. Ideje kideríteni, hogy nincs szüksége extra táplálékra. A balzsamot csak a régi hajra alkalmazzák, amely a végén van. A terméket ott alkalmazzák.

- A nedves hajat összetöröd. Ha a hajat még nedves állapotban rögzíti, akkor a legtöbb hajat elveszíti. Nedvesen a haj hajlamos a kezelésre. Ha összetörik, akkor megtörik.

Sokkal jobb megoldás az, ha tesz egy kis sampont a tenyerére, és finoman felhordja a fejbőrre és a tippekre. Vezesse végig ujjait a haján és öblítse le. A végeket nem mossuk meg alaposan, mert leöblítik a leeső habtól.

Ajánlott: