Hogyan Válasszuk Okosan A Cipőjüket?

Tartalomjegyzék:

Videó: Hogyan Válasszuk Okosan A Cipőjüket?

Videó: Hogyan Válasszuk Okosan A Cipőjüket?
Videó: Hogyan válasszuk ki a megfelelő méretű szőnyeget? - Lakberendezési 1x1 2024, Március
Hogyan Válasszuk Okosan A Cipőjüket?
Hogyan Válasszuk Okosan A Cipőjüket?
Anonim

Amikor arról beszélünk cipő, nem tehetünk róla, hogy megemlítjük Marilyn Monroe világméretű kifejezését, aki azt mondja: Adj egy lánynak megfelelő cipőt, és ő meghódítja a világot. Igen, mert a cipő valóban az egyik legfontosabb vásárlásunk, amikor gardróbunkról van szó. Így válasszon okos cipőt, amely mindig jól, magabiztosnak és szexinek fogja érezni magát:

1. A cipőnek kényelmesnek kell lennie az Ön számára

A legfontosabb dolog, amit szem előtt kell tartani a cipő kiválasztásakor, hogy kényelmes legyen az Ön számára. Ennél jobb kritérium nincs, és ne felejtsd el, különösen, ha vakon követed a legújabb divatirányzatokat. A lábak neked szolgálnak, a cipők pedig a lábadnak.

2. A cipőnek megfelelő méretűnek kell lennie

Választott cipő
Választott cipő

Mindig próbálja ki a cipőt, mielőtt megvásárolja, és fontolja meg, hogy melyik évszakra és milyen célra szánják őket. A téli cipők 1 méretben nagyobbak lehetnek, mint azok, amelyeket nyáron szoktál viselni, mert feltételezzük, hogy vastagabb zoknival / harisnyával fogod viselni. A futócipőknek például szorosan illeszkedniük kell a lábadhoz, hogy elkerüljék a boka megrándulását.

3. Válasszon természetes anyagokból készült cipőt

Nyilvánvaló, hogy a természetes cipőanyagok előnyösebbek, mert tartósabbak. Ezenkívül az ilyen cipőkkel elkerülheti a kellemetlen szagok kockázatát.

4. A cipőknek minőségi talpbetétekkel és lehetőség szerint ortopéd ívvel kell rendelkezniük

A minőségi talpbetétek elengedhetetlenek, de ha bármilyen probléma merül fel a lábak boltívével, például a dustaban, akkor ortopéd ívű cipőt kell választani. Ha nem hagyhatja abba ezeket, akkor külön vásároljon megfelelő talpbetétet.

5. Vegye figyelembe saját magasságát és testalkatát

Cipő
Cipő

Igen, érdemes magas sarkú cipőt viselni, mert úgy gondolja, hogy minden nő elegánsabbnak és kifinomultabbnak tűnik, rájuk lépett, de ha Ön meghaladja a 175 cm-t, jó elgondolkodni azon, hogy nem érzi-e magát kényelmetlenül cipő viselése. te is Magassarkúamellyel mindet felülről kell néznie. Ez nem mindig kellemes érzés önmagad és mások számára.

Az alacsony hölgyeknek más problémái vannak - álmodozhatnak a folytatásról Alacsony cipőmert mozgalmas mindennapjaikban a legkényelmesebbek. De ha a hölgyek túl alacsonyak, akkor jobb lehet a sarkakra vagy a platformcipőkre gondolni. A mondás szerint minden helyzetben vannak előnyei és hátrányai…

Ajánlott: