A Málna Bosszantja A Rajongókat

Videó: A Málna Bosszantja A Rajongókat

Videó: A Málna Bosszantja A Rajongókat
Videó: Málna ( Polka ) - általános tudnivalók 2024, Március
A Málna Bosszantja A Rajongókat
A Málna Bosszantja A Rajongókat
Anonim

Malina a népsztár egy ideje bosszantja rajongóit, még nem tette közzé legújabb dalának, az Amnesia című videóját.

Az interneten máris panaszok özönlenek az énekes rajongói részéről, akik elégedetlenségüket fejezik ki, hogy várniuk kell, pedig a videó készen áll.

Malina nyilvánvalóan úgy döntött, hogy követi kollégája, Andrea módszerét, aki azzal melegítette fel a közönséget, hogy a videó premierje előtt kiadta legújabb dalának több előzetesét.

Malina kiadott egy előzeteset is a dalhoz, de Andrea legújabb, meglehetősen provokatív videójával ellentétben - korbácsolt és véres jelenetekkel, Malina videója úgy tűnik nem rejteget meglepetéseket.

Málna
Málna

Ezért az énekes rajongói azon gondolkodnak, miért kellene kiadni egy előzetest, tekintve, hogy Malinát csak fiatal lányok társaságában láthatja táncolni. Az egyetlen különbözõ felvételen az látható, hogy egy lány pezsgõt önt a férfi szájába.

Malina provokációiról ismert, így nem világos, hogy a videó nagyobb kihívást jelent-e, mint Andrea, de az énekesnő a meglepetés elvén akar cselekedni.

Raspberry, aki nemcsak énekes, de foci menedzser is, a brutális diétákról és gyakorlatokról ismert, amelynek tökéletes teste van. Ezért rendszeresen bemutatja a videóiban.

Ajánlott: