Szupermodellek, Akik Egykor Szegények Voltak

Tartalomjegyzék:

Videó: Szupermodellek, Akik Egykor Szegények Voltak

Videó: Szupermodellek, Akik Egykor Szegények Voltak
Videó: „Mínusz 20 fokban is boldogok vagyunk” 2024, Március
Szupermodellek, Akik Egykor Szegények Voltak
Szupermodellek, Akik Egykor Szegények Voltak
Anonim

Sok divatkritikus azon a véleményen van, hogy a szupermodellek korszaka a 90-es években ért véget, és ma nincsenek megfelelő modellek, akik büszkén viselhetnék ezt a címet. Mások azzal érvelnek, hogy a modern szépségek több mint méltók arra, hogy szupermodelleknek hívják őket.

Az igazság minden bizonnyal valahol a közepén van, de függetlenül attól, hogy azok a hosszú lábú mágusok, akiket visszafojtott lélegzettel látunk a divatmagazinok lapjain, szupermodellek vagy sem, senki sem tagadhatja angyali szépségüket.

És mivel sokan úgy vélik, hogy szüleik korlátlan anyagi lehetőségeinek köszönhetően elérték karrierjük csúcsát, ma fel fogjuk fejteni ezt a mítoszt. Ismerje meg azokat a szépségeket, akik egykor nagyon szerényen éltek és alig éltek túl.

Gisele Bundchen
Gisele Bundchen

1. Gisele Bündchen

A szőke brazilt, akinek az arca a világ divatmárkáinak szinte minden kampányát díszíti, biztosan nem ezüst kanállal etették. Gisele Bündchennek 5 nővére van, egyikük az ikre.

Családja pénzügyi helyzete egyáltalán nem tette lehetővé az extravaganciát, éppen ellenkezőleg. A kis szépségeknek hatalmas háztartási megtakarításokat kellett elérniük - együtt fürödtek, hogy csökkentsék a vízszámlát, és aludtak egy szobában emeletes ágyakon.

2. Adriana Lima

Bár jelenleg hatalmas családja van, amely imádja, a fülledt brazil egyáltalán nem nőtte ki magát. Édesanyja és nagymamája szigorú katolikus hagyományok szerint nevelte Adriana Limát.

Natalia Vodyanova
Natalia Vodyanova

A gyönyörű barna apja akkor hagyja el a családot, amikor Adriana csak 6 hónapos lesz, ami többé-kevésbé befolyásolja az anyagi helyzetet, amely csak a szupermodell édesanyjától függ.

3. Natalia Vodyanova

Az orosz gyöngy egyre nagyobb népszerűségnek örvend a divatvilágban. Már 4 gyermeke van, de ez nem akadályozza meg abban, hogy az egyik legkívánatosabb modell legyen. Élete 6 éves koráig egy igazi meséhez hasonlít - rengeteg minden van benne.

De a helyzet bonyolult, amikor egyik nővére agyi bénulásban születik. A megélhetés érdekében Natalia 10 éves kora óta kénytelen gyümölcsöt és zöldséget árusítani az utcán.

Ajánlott: