Tizenöt Hibát Követnek El A Nők Az Első Randin

Videó: Tizenöt Hibát Követnek El A Nők Az Első Randin

Videó: Tizenöt Hibát Követnek El A Nők Az Első Randin
Videó: Ezt NE CSINÁLD az első randin! | Egy lány VÁLASZOL a fiúk randis bakijaira 2024, Március
Tizenöt Hibát Követnek El A Nők Az Első Randin
Tizenöt Hibát Követnek El A Nők Az Első Randin
Anonim

Vannak olyan hibák, amelyeket szinte minden nő legalább egyszer elkövetett életében, amikor első randevún volt egy férfival. Az első találkozó tökéletesé tétele érdekében vigyázzon ezekre a hibákra.

Fél órás tanulmányozás a menüben - a nő négyszer-ötször felülvizsgálja az étlapot, és elméje lázasan működik. Azt gondolja: nem lenne túl drága, nem néznék ki túl igényesnek, vagy azt gondolná, hogy nem ismerem a modern ételeket?

Első randin előfordul, hogy egy nő jobban akar kinézni, éppen ezért túlzásba viszi a sminkjét, vagy úgy öltözik, hogy egyáltalán nem felel meg neki. De arra törekedve, hogy a hölgy kedvében járjon, néha hibázik.

Nem jó ötlet, ha elárasztják a beszélgetőtárs információi. Első randin annyira nem érdekli, hogy nyolc macskád van-e, és mikor jártál utoljára férfival.

A férfi elemzése és a legapróbb részletekbe bámulás szintén nem jó ötlet. Nem kell megnézni, hogy jól megmosta-e a haját, és tanulmányozni a nadrág szélét.

Az első randin sem ajánlott a teljes csend. Néha a nő csak nem tudja, mit mondjon, a férfi is, és a találkozó kínzásokká válik mindkettőjük számára.

A remény, hogy egy szikra meggyullad az első találkozó, a hölgynek nem szabad melegítenie. Nem mondják, hogy a szerelem mindig első látásra. Hadd történjenek csak a dolgok.

Az órára nézés vagy a lábadra koppintás az első randevútól kezdve csak az idegesség kifejeződése lehet, de a férfi nagy valószínűséggel úgy fogja fel őket, mint a hölgy távozási vágyát, és a dolgoknak rossz vége lesz.

Nagyon rossz ötlet böngészni a telefont és üzeneteket küldeni barátainak egy értekezlet során. Ez azt mutatja, hogy nagyon unja az urat.

Egy férfira bámulva csak kényelmetlenül érezheti magát, és azt gondolhatja, hogy te nyomja őt. Ezt a hibát sok nő elköveti, de csak azért, mert az első találkozás óta idegesek.

Az ok nélküli nevetés lehet az idegeid kezelésének módja, de a férfi ezt saját gúnyának fogja fel. Az a vágy, hogy egy férfit az első randitól kezdve mindent elmeséljen magáról, szintén elég nagy hiba, amelyet a legtöbb férfi nem vesz jól.

Találkozók
Találkozók

Megpróbálni megmutatni egy férfinak, hogy okosabb vagy nála, olyan hiba, amely biztosan kudarcra fogja ítélni a kapcsolatodat. Még akkor sem, ha meg van győződve arról, hogy okosabb vagy a kettő közül, azonnal mutasd meg.

A késés az ember bosszantásának módja is, főleg, ha nem veszi fel a telefont, miután kíváncsi arra, miért késik, és öt percenként felhív.

A szűk cipő az egyik legnagyobb hiba, amelyet egy hölgy követett el az első randin. Nagyon gyakran a nő új cipőt vesz fel, hogy megmutassa a stílust, de néha olyan szorosak, hogy a találkozó az utolsó dolog, ami a fájdalom miatt érdekli.

Nagy hiba azt mondani egy férfinak, hogy unatkozol, és megkérni, hogy távozzon. Ha valóban nem érdekli az úr, csak találjon meggyőzően hangzó ürügyet. Nem kell megválnia a rossztól, nem tudja, holnap nem fogja megbánni a választását.

Ajánlott: