Elen Koleva író Lett

Videó: Elen Koleva író Lett

Videó: Elen Koleva író Lett
Videó: Elen Cora - Powerful little things ( Live 2015 ) 2024, Március
Elen Koleva író Lett
Elen Koleva író Lett
Anonim

Elen Koleva színésznő, aki nemrégiben utalt arra, hogy új szerelem jelent meg az életében, de nem akarja elárulni, egy új szerepnek szentelte magát - könyvírásnak.

A színésznő első irodalmi műve, aki egy ideje elvált a gazdag Alekszandr Naidenovtól, hamarosan megjelenik. Azt mondják, hogy új szerelme valójában ő maga, mert visszatért hozzá, de Ellen nem akar rávilágítani erre a kényes kérdésre.

A színésznő, aki ruháiban nemrég támaszkodik egyiptomi elemekre, amellyel társadalmi eseményeken jelenik meg, úgy döntött, hogy nagy szerelmének - az irodalomnak - szenteli magát, de nem olvasóként, hanem művészként.

Elen Koleva és Alexander Naidenov
Elen Koleva és Alexander Naidenov

Olyan történeteket írt, amelyekben mélyen feltárja a lelkét, és a pletyka szerint érdekes életrajzi részleteket tartalmaznak a kék szemű színésznő életéből. Az a tény, hogy időt tölt könyvekkel, nem akadályozza meg abban, hogy különféle rendezvényeken házigazdaként jelenjen meg, és a színházban próbáljon.

Elen drámai módon öngyilkosságot követ el a színpadon, amikor a nagy bolgár költő, Yavorov - Lora Karavelova - kedvencévé válik. Ellen gyengéd vonásai és tehetsége azonnal kedvence lett a halálos hölgy szerepének a költő életében.

Emellett Ellen nem hagyja abba a munkát más projekteken, mivel szerinte ez sok energiát ad neki. A mellette lévő férfi iránti szeretet az, ami ragyog a színpadon, és sok férfit felsóhajt a színésznőért.

Ajánlott: