Esküvői Frizurák és Módok

Videó: Esküvői Frizurák és Módok

Videó: Esküvői Frizurák és Módok
Videó: Így készült Dóri esküvői frizurája a Livia Fodrászszalonban 2024, Március
Esküvői Frizurák és Módok
Esküvői Frizurák és Módok
Anonim

Mielőtt eldöntené, mi lesz a frizurája az élet legfontosabb napján - az esküvőjén, figyelembe kell vennie a haj hosszát. Ha rövid a hajad, akkor egyedül a saját hajaddal nem érhetsz el terjedelmes frizurát. Ez a haj meghosszabbításával és további zárak használatával érhető el.

Ha göndör a hajad, illeszd ezt a frizurához. Ha mindenáron egyenesen tartja a haját, akkor sok időt kell töltenie a hajvasalóval való kiegyenesítéssel. Ugyanez vonatkozik arra is, ha úgy dönt, hogy göndöríti természetes haját.

Amikor létrehoz egy esküvői frizura figyelembe kell venni az arcát a menyasszony. Ha a homlok magas, a frizura nem lehet magas és hosszúkás. Ha úgy dönt, hogy maga készíti el a frizurát az esküvőjéhez, ne halassza el az utolsó pillanatra, próbafrizurákat csináljon a nagy esemény előtti napokban.

A frizura teljesen tiszta és száraz hajjal készül. Ha azt szeretné, hogy a haját könnyed, laza fürtökkel formázza, a göndörítés előtt vigye fel a habot a haj teljes hosszában, és jól fésülje meg.

Ha magas esküvői frizurát szeretne formázni, akkor jól meg kell fésülnie a haját, több zónára osztva, a középső területet egy lófarokba kell alakítania feszes, rugalmas szalaggal, majd a hajhabot erősen rögzíteni kell az egyes tincseken. farok és körülötte.

menyasszonyi frizurák
menyasszonyi frizurák

Alakítsa ki a szálakat egyenként, hajsütővas segítségével hajtsa össze és óvatosan vegye le, majd fésülje át az egyes szálakat, és tekerje az ujja köré, majd mindegyik szálat külön rögzítse hajlakkkal. Mindegyik szálat ketté hajthatja, és egy gyönyörű kövekkel ellátott hajtűvel a fejéhez rögzítheti, hogy a zárakból valami virágot képezzen. Végül vigyünk fel hajlakkot a teljes frizurára.

Nagyon lenyűgöző és gyengéd megjelenésű menyasszony, magas hajjal, lófaroknál, amelyet látványos fürtökre osztanak. Úgy néz ki, mint egy éteri hercegnő, és a hajába szőtt virágok tovább díszítik a frizurát. Ehhez a frizurához a gyönyörű tiara vagy a fátyol is alkalmas.

A vállig érő, nagy hullámokban göndörödő haj az esküvőre is nagyon látványos. Vékony hajú nők számára azonban nem megfelelő, mivel a fürtök könnyen fellazulnak. Ugyanez történik, ha meleg és párás az idő. A tökéletesen sima haj, amely a speciálisan hozzáadott folyadékkristályokból ragyog, nagyon alkalmas az esküvőre is.

Ha extra hajat szeretne használni, készítsen egy látványos fonatot derékig, amely hangsúlyozni fogja finom szépségét. Rögzítse a fátylat a frizura tetejére vagy a haj aljára, hogy gyönyörű frizurája teljesen látható legyen.

Ajánlott: