A Nagymama Frizurája Az új Sláger A Frizurák Között

Videó: A Nagymama Frizurája Az új Sláger A Frizurák Között

Videó: A Nagymama Frizurája Az új Sláger A Frizurák Között
Videó: Barbie durva stílusváltása! Barbie fodrászhoz megy, hajat fest és vág- új stílus 2024, Március
A Nagymama Frizurája Az új Sláger A Frizurák Között
A Nagymama Frizurája Az új Sláger A Frizurák Között
Anonim

Az ősz haja nem a világ vége. Bár ez a szín leginkább a bölcsességhez és az évekhez kapcsolódik, amelyeket egy nő felhalmozott a háta mögött, manapság a divat minden határt elmos a szépség és a megjelenés szempontjából.

Minden hölgy titokban arról álmodozik, hogy fiatal marad, és erőfeszítéseket tesz életerejének megőrzésére, és a hajba kúszó első fehér szőr sokak számára ijesztő.

Az ezüst hajfürtök tendenciája nem új keletű, a múlt század 50-es éveiben divat volt, hogy a haj olyan platinaszőke színű volt, hogy pontosan összehasonlítható volt a fehérrel. Az elmúlt hónapokban azonban új divathullám kavargott a fodrászatokban. Mint sejtette, az ősz hajról beszélünk, amelyet eddig nagymamáink védjegyének számítottak.

Lányok ezrei szerte a világon már bátran fogadnak a hajszín új divatjára, nevezetesen - egy ezüst sörényre, amely természetesen az életkorától őszül.

Haj szürke
Haj szürke

Így a fiatal és gyönyörű hölgyek hirtelen nagymama hajával találják magukat, de ez a legkevésbé sem zavarja őket, éppen ellenkezőleg - az online teret és különösen a közösségi hálózatokat elárasztják az ősz hajú szépségek fotói. Divatszakértők szerint 2015-ben ez várhatóan az egyik fő divathullám a frizurák között.

Akár az Ötven szürke árnyalat népszerűsége miatt, akár más okból kifolyólag, a szürke festett haj divatja futótűzként terjed az interneten a szakértők szerint.

2009-ben Pixie Geldof brit modell elsők között festette haját sötétről szürkére. Példáját Kelly Osbourne követi, aki azt mondja, mindig fiatal akart lenni, de szürke sörénnyel.

Akár teljesen, akár zárakban, akár a látványos ombre révén - az új divat egyszerre extravagáns és rendkívül gyengéd. Mindenesetre megerősíthetjük, hogy ez a divat az igazán bátor lányoké, azok számára, akik nem félnek a kísérletezéstől, hogy legyenek nem szabványosak, és akik biztosan nem félnek a fehér haj megjelenésétől.

Valójában ez egy meglehetősen rendhagyó módja annak, hogy megmutassuk a társadalomnak, hogy az öregséggel semmi baj nincs, és még ősz hajjal is minden nő ellenállhatatlan!

Ajánlott: