Eva Longoria Megint Barát Nélkül

Videó: Eva Longoria Megint Barát Nélkül

Videó: Eva Longoria Megint Barát Nélkül
Videó: Eva Longoria And The Joy Of Big Long Mexican Weddings 2024, Március
Eva Longoria Megint Barát Nélkül
Eva Longoria Megint Barát Nélkül
Anonim

A "Kétségbeesett háziasszonyok" sztárja - Eva Longoria szakított utolsó barátjával, Ernesto Argueyoval - derül ki az amerikai médiából.

Ismerősei szerint a latin színésznő és volt barátja hamarosan romantikus vakáción voltak Spanyolországban.

Longoria
Longoria

A kettő azonban úgy döntött, hogy véget vet a kapcsolatának. Ennek oka az volt, hogy Éva és Ernesto is túl elfoglaltak voltak, és nem volt elég idejük egymás számára a komoly kapcsolat fenntartására.

Érdekesség ebben az esetben az, hogy csak néhány héttel ezelőtt az egykori házaspár ellátogatott Nicaraguába, ahol Ernesto még a színésznőt is bemutatta szüleinek.

Napokkal a szülővárosában tett látogatásuk után úgy döntöttek, hogy elválnak. Eljegyzései miatt Eva idejének nagy részét Los Angelesben, Ernesto Miamiban töltötte.

Kiválásuk híre alig négy hónappal azután következik, hogy a 38 éves Longoria beismeri, hogy ő és Arguye egy pár. A "Ready for Love" valóságshow során ismerkedett meg vele, amelynek producere volt.

Longoria nem nagyon boldogul komoly kapcsolatokkal! Miután 2011-ben elvált Tony Parker kosárlabdázótól, Eva több rövid távú kapcsolatot ápolt, ezek egyike Penelope Cruz testvérével, Eduardo Cruzzal volt.

Ajánlott: