Alakítsunk Otthon Frufruot

Videó: Alakítsunk Otthon Frufruot

Videó: Alakítsunk Otthon Frufruot
Videó: A Frufru-mi áll jól, hogy vágd le magadnak 2024, Március
Alakítsunk Otthon Frufruot
Alakítsunk Otthon Frufruot
Anonim

A frufru az arc bármely formájához és bármilyen hosszúságú hajhoz eljut, ezért a legtöbb nő ezt preferálja. Egy durranás teljesen megváltoztathatja a megjelenését.

Néhány tipp segítségével otthon egyedül is fenntarthatja ezt a stílusos megjelenést. A frufru mellé elegáns és egyben igénytelen frizurát érhet el.

Így a hajad ideális mind alkalmi, mind alkalmi alkalmakra.

Az aszimmetrikus hosszú frufru elképesztően jól néz ki, különösen, ha hosszú haja van. Ez a frizura teszi az arcot lágyabbá.

Ahhoz, hogy otthon magának formázhassa, szüksége van hajszárítóra és egy nagyon egyszerű lapos hajkefére. Az ecsettel csak a frufruját szárítsa meg azzal az ellenkező irányba, amelyben állni kíván. Például, ha azt szeretné, hogy a frufru a bal oldala fölött álljon, szárítsa meg úgy, hogy a jobb oldalán fésüli át. Ez extra hangerőt ad nekem.

Breton
Breton

Miután a frufru teljesen megszáradt, csak fordítsa őket a kezével arra az oldalra, amelyen állni szeretne.

Az oldalsó frufru tökéletesen egyenes és enyhén törött hajra egyaránt vonatkozik.

Közepes hosszúságú haj esetén egyenesítővel finoman kifelé is húzhatja a frufru végét, hogy az ne zavarja a szemét. A többi haj kiegyenesedhet, vagy kifelé hajlik.

A rövid haj nagyon alkalmas az oldalsó vastag frufruhoz, amely szinte elrejti a homlokát. Ehhez a modern és extravagáns frizurához a hajszárítón és a lapos kefén kívül egy hajvasalóra is szükség van, hogy a frufru tökéletesen sima legyen.

A szárítási eljárás mindig ugyanaz - szárítsa vissza arra az oldalra, amelyen állni szeretne, majd kézzel formázza.

Ehhez a frizurához nem fontos a hajápolási termékek márkája, hanem a mozgás technikája. Fésülje el a frufruját a haj irányában - a gyökerétől a végéig, először meg kell szárítania a haját a gyökereknél.

A hosszú, vastag és kissé aszimmetrikus frufru minden arcnak megfelel, mivel olyan ívet hoz létre, amely vizuálisan meghosszabbítja azt.

Ajánlott: