Házi Hajmaszk Görögdinnyével

Tartalomjegyzék:

Videó: Házi Hajmaszk Görögdinnyével

Videó: Házi Hajmaszk Görögdinnyével
Videó: Csoda házi hajpakolásom receptje 2024, Március
Házi Hajmaszk Görögdinnyével
Házi Hajmaszk Görögdinnyével
Anonim

Valószínűleg észrevette, hogy a nyáron az emberek változnak, jobban néznek ki, megjelenésük friss és fiatal külsőt kölcsönöz. Az a tény, hogy ebben az évszakban bőséges a friss élelmiszerek tápanyagai és a friss termékekben található vitaminok.

Nyáron sok gyümölcsöt és zöldséget eszünk, ami nemcsak a testre, hanem a megjelenésünkre is pozitívan hat. A gyümölcsöket sikeresen használják kozmetikumok formájában.

És amikor eljön a görögdinnye ideje, mindenképpen ki kell használnia ezt. A gyümölcs nagyszerű összetevő a házi maszkok készítéséhez. A görögdinnye zabkása segítségével végzett eljárások vitaminokkal és ásványi anyagokkal táplálják a hajat.

Hajmaszk görögdinnyével

A legegyszerűbb előkészítés görögdinnye hajmaszk magában a gyümölcs átjárásában áll. A kapott pürét a haj teljes hosszában fél órán át alkalmazzák. Öblítse le vízzel, és mossa le kedvenc samponjával. Hajmaszk görögdinnyével fényt és puhaságot kölcsönöz a hajnak, frissességet biztosítva.

Hajmaszk görögdinnyével és dinnyével

A következő eljárás minden hajtípusra alkalmas: keverje össze a dinnye és a görögdinnye pépét, nyomja le belőle a levet gézzel. Most mindkét termék levét felviszik a fejbőrre és a haj hossza mentén mosás után. Hagyja hatni a hajmaszkot 7 percig, majd öblítse le meleg vízzel. Ez felfrissíti a hajat és ragyogást nyújt.

Hajmaszk görögdinnyével
Hajmaszk görögdinnyével

Hajbalzsam görögdinnye maggal

A fürtök nedvesítésére és vitaminokkal való ellátására vegyen be 100 gramm görögdinnye magot. Turmixgéppel kell őrölni. Öntsön egy pohár bogyólevet a keverékbe, és szűrje le. A kapott kondicionálót vigye fel mosott hajra - mind hosszában, mind a gyökereknél fél órán át. Öblítse le meleg vízzel.

Görögdinnye lé a gyönyörű hajért

Egy másik recept: keverj össze fél pohár görögdinnye levet egy teáskanál mézzel és fél teáskanál vodkával. Keverje össze az összetevőket, és vigye fel a fejbőrre, majd fél órán át ossza el a haj teljes hosszában. Fedjük le egy sapkával, és a megadott idő elteltével öblítsük le és mossuk samponnal.

Maszk görögdinnyével és joghurttal száraz hajra

A ridegségre és szárazságra hajlamos hajhoz a joghurttal kevert görögdinnye lé alkalmas. Ha nem szereted az erjesztett tejtermékeket, akkor a méz és a tojássárgája kombinációjával is kiváló hatást ér el.

Ajánlott: