Tippek A Szemöldök Formázásához és Festéséhez

Videó: Tippek A Szemöldök Formázásához és Festéséhez

Videó: Tippek A Szemöldök Formázásához és Festéséhez
Videó: A NAGY SZEMÖLDÖKÖS VIDEÓ | Szemöldökszedés, szemöldök formázás | TP Makeup 2024, Március
Tippek A Szemöldök Formázásához és Festéséhez
Tippek A Szemöldök Formázásához és Festéséhez
Anonim

Mivel a szem az ember lelkének ablaka, így a szemöldök is ezeknek az ablakoknak a kerete. Ezek a fő eszközök, amelyekkel kifejezzük az érzelmeket. Ezért alakjuk és színük finom megváltoztatása drasztikusan befolyásolhatja a megjelenést.

Bármi legyen is a szemöldökfestés oka, sokféle technika használható a tökéletes megjelenés eléréséhez. Mit kell tudni?

Először el kell döntenie, mi szeretné a végeredményt, miután megrajzolta őket. Döntse el, hogy milyen alakúak legyenek - egyenesek, íveltek vagy hullámosak.

Ezután készítse elő a szemöldökét. Használjon szemöldökecsetet (amely szempillaspirál kefe alakú), hogy a szemöldökét tiszta formába simítsa.

Használjon ceruzát, lehetőleg barnát, mert a fekete túl durva ahhoz, hogy felvázolja a kívánt alakot. Kövesse a szemöldök természetes formáját. Ha nem, akkor vagy festenie kell, vagy pedig sablonra lesz szüksége.

Határozza meg a szemöldök belső és külső széleit, amelyek egy későbbi szakaszban kitöltődnek.

Vegyen egy lapos sarokkefét és porított pigmentet, hogy árnyékot és térfogatot adjon a szemöldökének.

Tippek a szemöldök formázásához és festéséhez
Tippek a szemöldök formázásához és festéséhez

Rejtegetővel határozza meg a szemöldök határait. Ehhez még egy lapos sarokkefe kell (nem használhatja ugyanazt, mert már sötét pigmenttel színezett). Enyhén és gondosan körvonalazza szemöldökét a kívánt formában és vastagságban.

Vigye fel a szemöldökére a választott árnyékokat.

Ezután egy kis ecsettel simítsa a hajat ugyanabba az irányba. Így nemcsak a szemöldökét fésüli meg, de egyúttal eltávolítja a felesleges porszemcséket is.

Végül púderrel egyensúlyozzuk ki a szemöldök körüli bőr színét. Használjon olyan árnyalatot, amely az arcbőrét azonos színűvé teszi. Trükk, de nem mindig jó, ha a szemöldök körüli bőrt egy tónusú világosabbra hagyja, hogy a szemére koncentráljon.

Ajánlott: