Jelei Annak, Hogy Pokolian Unalmas Nő Vagy

Tartalomjegyzék:

Videó: Jelei Annak, Hogy Pokolian Unalmas Nő Vagy

Videó: Jelei Annak, Hogy Pokolian Unalmas Nő Vagy
Videó: A nap jele - ma bekuckózunk, olvasunk és filmet nézünk egész nap 2024, Március
Jelei Annak, Hogy Pokolian Unalmas Nő Vagy
Jelei Annak, Hogy Pokolian Unalmas Nő Vagy
Anonim

Biztosan elgondolkodott rajta unalmas nő vagy? másoknak. Mert ez ugyanolyan kellemetlen lenne számukra, mint neked. És sajnos az unalmas nők is unalmas partnerek. Ha problémáid vannak a szerelemben, és a férfiak mindig elhagynak téged, talán annak tudható be, hogy unatkoztál.

Itt jelzi, hogy egy nő unatkozik. Ha megtalálod őket magadban, megpróbálhatod megváltoztatni a viselkedésed, majd sikeresebb lehetsz a férfiakkal.

1. Csak magáról beszél, vagy egyáltalán nem

Nem minden nő szabadon beszélhet különböző témákról, és aggódni kezd ez a tény. Akik valamikor nem unatkoznak, hátat fordítanak félénkségüknek, míg mások hallgatnak. Valójában van egy sajátos mese - hallgatni, mint egy korong. Ilyen viselkedéssel mindenképpen a következő kategóriába tartozik pokolian unalmas nő.

Talán még rosszabb lehetőség, mint hallgatni, mint egy korong, ha órákon át csak magadról, érdekeidről és tapasztalataidról beszélsz, anélkül, hogy odafigyelnél a beszélgetőpartnerekre. Lehet, hogy valaki hallgat rád egy ideig, de alig van olyan férfi, aki ilyen sokáig hallgatna egy nőre, és nem fogja unalmasnak. Soha nem gondolt volna egy következő találkozóra egy ilyen unalmas nővel.

2. Elvesztette egyéniségét

Másolod a barátnődet
Másolod a barátnődet

Mindenkinek megvannak a maga tulajdonságai - egyesek csodálatosak, mások nem annyira. A fontos azonban az, hogy ők az övék. Az egyéniség megmutatása helyett azonban megpróbál másokat lemásolni - szomszédot, színésznőt, énekest vagy barátot, ha van ilyen. Senki sem szereti a megszemélyesítőket, amennyiben ez nem az ő szakmájuk. Egyéniségének elvesztése pedig azt jelenti, hogy önmagát úgy érzékeli unalmas nő. Mi marad akkor másoknak?

3. Nincsenek barátaid

Mindezek eredményeként nagyon valószínű, hogy nem lesznek barátai vagy udvarlói, pláne nem barátnők. Mert senki nem akar unalmas emberekkel kapcsolatba lépni. Gondolj arra, hogy szeretnél-e élni, elárasztva a magánytól, vagy mindent megteszel, hogy ne legyél unalmas másoknak.

4. Félsz minden újtól

Legyen szó egzotikusabb helyről, őrültebb elképzeléshez ragaszkodni, vagy csak kísérletezni az ágyban a szex mellett, semmit sem csinál, mert fél. Félelem az expozíciótól vagy a lehetséges következményektől. Ne feledje azonban, hogy az embernek nem több, hanem csak egy élete van. Egy dolog félni a magaslattól és felülről bedobni a bungeét, és egészen más, ha felfogásodat és nézeteidet kicsit kibővíted. Próbáljon ki valami újat, hogy ne legyen az unalmas partner és egy nő.

5. Nem akarsz fejlődni

Az unalmas nők nem fejlődnek
Az unalmas nők nem fejlődnek

Nem olvas könyveket, nincsenek érdeklődései és [ambíciói. Soha nem fordult meg a fejében, hogy további tanfolyamot indítson, hogy gazdagítsa ismereteit a különböző területeken. Örülsz annak, amit tudsz és meg tudsz csinálni, több mint elegendőnek találod képességeidet.

6. Nincsenek hobbijaid

Szabadidejében szörfözik a közösségi hálózatokon, és ez teljesen kielégít. Nem akarja pazarolni az idejét semmilyen értelmesebb tevékenységgel, például sporttal, jógával, könyvolvasással, művészettel vagy bármilyen hobbival.

Ajánlott: