Tegyük Le A Gyűlésekről Szóló Mítoszokat

Tartalomjegyzék:

Videó: Tegyük Le A Gyűlésekről Szóló Mítoszokat

Videó: Tegyük Le A Gyűlésekről Szóló Mítoszokat
Videó: A nagy mítoszok 5 rész 2024, Március
Tegyük Le A Gyűlésekről Szóló Mítoszokat
Tegyük Le A Gyűlésekről Szóló Mítoszokat
Anonim

Egyre több olyan ember van, aki annyira elfoglalt a mindennapjaiban, hogy nincs ideje régimódi módon társat találni - alkalmi ismerősök vagy barátok révén. Az elfoglalt menetrend, amelynek mindannyian alárendeltek vagyunk, korlátozza azt az időt, amelyet a velünk szembeni partner keresésével és főleg megismerésével tölthetünk.

Ezért az utóbbi időben az ún Gyors találkozók. Néhány hollywoodi kasszasiker, mint például a Sex and the City, Hitch és mások, szintén hozzájárulnak gyors elterjedésükhöz a társadalom elkötelezett tagjai között.

Azoknak, akik még mindig nem tudják mik azok a Gyorstalálkozók, néhány szóval elmagyarázzuk. Egyenlő számú nő és férfi gyűlik össze egy előre meghatározott intézményben vagy másokban. Mindegyikük találkozik az ellenkező nemekkel, de csak néhány percig.

Így szórakoztató és nem elkötelezett módon nemcsak sok új és érdekes emberrel találkozhat, hanem találkozhat régóta keresett partnerével, vagy kapcsolatba léphet egy érdekes üzleti partnerrel.

Bármennyire is érdekesnek tűnik ez az ötlet számodra, éppen ezért vagyunk itt - hogy néhányat lebontsunk mítoszok és tévhitek a gyors találkozásokról.

Pár perc alatt megismerhetjük egymást

Mítoszok a gyors találkozókról
Mítoszok a gyors találkozókról

Valójában nincs második esélye arra, hogy jó első benyomást keltsen. Ezért próbáljuk a legtöbben. És egy pillanatig sem szabad azt feltételezned, hogy néhány perc beszélgetés során meg lehet ismerni az ember karakterét.

Végül is nem ez a találkozó célja. Lehetőséget ad arra, hogy felmérje, vajon az ellenetek álló személy valóban érdekli-e Önt, van-e köztetek olyan kémia, amely miatt újra szeretné látni.

Használja a kapott perceket néhány általános, de fontos kérdés feltevésére, például arról, hogy dohányzik-e, szereti-e a gyerekeket, komoly elkötelezettségre vágyik-e, vagy csak szórakozik.

A gyors találkozók olyan emberek számára szólnak, akiknek kommunikációs problémái vannak

Ez valójában meglehetősen messze van az igazságtól. Ha problémája van a kommunikációval, akkor semmi esetre sem szabad hogy elmenjek a Gyors Találkozókramert csak elmélyülnek. Ha túl kevés időd van túl sok emberrel való találkozásra, és nehezen tudsz kommunikálni akár egyikkel is, ez a tapasztalat nem fog érzelmileg befolyásolni.

Ez megtörténik először

Romantikus randevú
Romantikus randevú

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Nem számíthat arra, hogy az első találkozás után megtalálja az emberét. Ezt senki nem ígérheti meg neked, még ha száz új emberrel is megismerkedsz, egyikük sem biztos, hogy pontosan a párod. Mindez szerencse kérdése, ezért ha nem először vagy másodszor történik meg, ne essen kétségbe - mindig idő kérdése.

Ha Igen-vel jelölte meg, akkor a munka kész

A Gyorstalálkozók alatt a résztvevők mindegyikének van egy kártyája, amelybe az Igen nevet írja azokkal a személyekkel szemben, akikkel újra találkozni akar. A találkozók után a szervezők feldolgozzák a résztvevők kártyáit, és ahol mérkőzés van, koordinátákat cserélnek a két fél között.

Sok résztvevők a Gyors Találkozókon ezt azonban nem teljesen helyesen érzékelik. Úgy gondolják, hogy ha megjelölték őket, akkor mindenképpen sikerrel kell járniuk, vagy akár büszkéknek kell lenniük, és abba kell hagyniuk az erőfeszítéseket, hogy megismerjék az ellenük élő személyt, és úgy vélik, hogy minden megengedett nekik.

Ajánlott: