Nagyszerű Tervezők: Tommy Hilfiger

Videó: Nagyszerű Tervezők: Tommy Hilfiger

Videó: Nagyszerű Tervezők: Tommy Hilfiger
Videó: СТОИТ ЛИ ПОКУПАТЬ TOMMY HILFIGER? 2024, Március
Nagyszerű Tervezők: Tommy Hilfiger
Nagyszerű Tervezők: Tommy Hilfiger
Anonim

Az általa létrehozott divattervezés Tommy Hilfiger, innovációt, a változás érzését és az új generáció hozzáállását hozza magával. Az ikonikus művész 1952-ben született Elmira városában, New York-ban, ékszerész és nővér családjában.

Bár a divat iránti szenvedélye nem Tommy vérében gyökerezik, mindenképpen van üzleti érzéke, 18 éves kora alatt ruházati vállalkozást kezdett működtetni. Ezután adja meg összes megtakarítását, legfeljebb 100-200 dollárt, hogy vásároljon pár farmert nagykereskedelemben.

Kiskereskedelemben kezdte eladni őket, és nyereséggel vásárolt új ruhákat. Kitartása inspiráló, hiszen ezt addig teszi, amíg meg nem nyitja saját boltját. A butik megnyitása előtt értékesítőként, majd később segédtervezőként dolgozott Manhattanben.

Tommy Hilfiger igazi áttörése a divatszakmában az 1980-as évek közepén történt Mohan Murjani indiai vállalkozó segítségével, aki nagy előrelépéseket tett a hongkongi divatiparban.

A tervezőnek hálásnak kell lennie neki, mert a sportruházat gyártásával és forgalmazásával párhuzamosan nagy ambíciói voltak a marketing és a reklám területén.

Tervező Tommy Hilfiger
Tervező Tommy Hilfiger

Murjani az, aki azt javasolta Tommy Hilfigernek, hogy óriási reklámkampányt indítson, és a tervezőt a férfidivat amerikai alkotóinak kedvencei közé helyezze.

Néhány év alatt Tommy megváltoztatta, finomította és változatossá tette sport- és alkalmi viseletét. Folyamatosan érdekli az utcai élet, a tinédzserek szenvedélyei és érdekei.

Ő volt az első ismert amerikai tervező, akinek ilyen erős hatása volt a városi utcai stílusra, a fekete öltözködés mindennapi kultúrájára, a latin kultúrára és a nyomornegyedekben élő fiatalokra.

A Hilfiger stílusát szerető hírességek listáján nemcsak híres emberek, hanem sztárok gyermekei is szerepelnek. A Tommy rajongói között számos rapper, sportsztár, énekes és zenész található - főleg a pop és a rock zene területéről.

A híres Ferrari autómárka is a tervező vásárlói közé tartozik. Valamivel ezelőtt megalkotta technikai csapatának egyenruháját, és ezzel megerősítette a művész különböző benyomásait, aki sikeres a dizájn különböző területein.

Ajánlott: