Hogyan Tisztítsuk Meg A Bőrdzsekit?

Videó: Hogyan Tisztítsuk Meg A Bőrdzsekit?

Videó: Hogyan Tisztítsuk Meg A Bőrdzsekit?
Videó: Bőrruha puccantás 2024, Március
Hogyan Tisztítsuk Meg A Bőrdzsekit?
Hogyan Tisztítsuk Meg A Bőrdzsekit?
Anonim

A minőség bőrkabát soha nem megy ki a divatból. De ahhoz, hogy hosszú ideig jó állapotban legyen, gondoskodnia kell az anyagról.

Más ruházattól eltérően nem engedheti el kedvencét bőrkabát a mosógépben a többi ruhával együtt, mivel az összezsugorodhat és deformálódhat.

Természetesen a legegyszerűbb megoldás a száraz tisztításra vinni, de ha nincs ilyen lehetősége, van néhány gyors és egyszerű bőrdzseki tisztítása otthon.

Az egyik megoldás meglehetősen egyszerű - szappan és víz keveréke. Töltsön meleg vizet egy nagy, nyitott edénybe. Tegyen hozzá körülbelül két teáskanál folyékony mosószert, és keverje addig, amíg a szappan teljesen fel nem oldódik.

A cél egy nagyon kíméletes megoldás elérése, amellyel megsemmisítheti a kabátját anélkül, hogy megsérülne. Soha ne merüljön el bőrkabát a szappanoldatban. Tisztításához vegyen egy tiszta és puha szivacsot, hogy ne karcolja meg a felületét, és könnyed mozdulatokkal törölje meg.

A szivacsnak nedvesnek kell lennie, hogy a víz ne okozzon további sérüléseket a finom anyagban. Fordítson különös figyelmet a leginkább kopott helyekre, például gallérokra, zsebekre és másokra.

Miután áthaladt a szennyezett területeken, törölje újra a kabátot, ezúttal tiszta vízzel, hogy eltávolítsa a szappanmaradványokat.

Bőrkabát
Bőrkabát

Ügyeljen arra, hogy ne maradjon víz a ruhán. Törölje száraz törülközővel, és hagyja megszáradni. Ne feledje, hogy a közvetlen hő károsíthatja a bőrt, ezért ne szárítsa meg a kabátot hajszárítóval, és ne hagyja a radiátor mellett.

Egyéb lehetőség a bőrdzseki tisztítása jelentése szappan és ammónia vizes oldata vagy glicerin vizes oldata. Az ilyen kezelések után jó a kabátot ricinusolajba áztatott szalvétával letörölni.

Visszaállíthatja a bőr ragyogását felvert tojásfehérjével, tiszta cipőfényezéssel vagy bőrápolóval. A mandzsetta körüli horzsolások kezelésére kenje meg őket narancsbőrrel a frissen hámozott gyümölcsön.

Távolítsa el a zsíros foltokat a kabátból babaporral vagy krétával. Legalább fél órát kell várnia, majd törölje le a bőrt. A burgonyapürének ugyanez a hatása.

A nagyobb problémák elkerülése érdekében azonban mindenképpen teszteljen minden terméket a dzseki különálló részén.

Ajánlott: