És Emanuela Elhagyja Gina Stoeva Társaságát

Videó: És Emanuela Elhagyja Gina Stoeva Társaságát

Videó: És Emanuela Elhagyja Gina Stoeva Társaságát
Videó: Emanuela i Jina Stoeva - Koi vidql - vidql / Емануела и Джина Стоева - Кой видял - видял 2024, Március
És Emanuela Elhagyja Gina Stoeva Társaságát
És Emanuela Elhagyja Gina Stoeva Társaságát
Anonim

A sztárok tömeges távozása a zenei társaságtól, ahol Emanuela topénekes lett, hamarosan véget ér a producerkapcsolatának végével. A fényes szemű csillag, aki születése után két hónappal visszatért a munkájába, csalódott a fejlődés hiányában és a karrier akadályaiban.

Emanuela elmondta, hogy jóban van producereivel, de egyszerűen nem szándékozik egy helyen maradni, és nem lát esélyt perspektívára ebben a zenei társaságban. Néhány hónappal ezelőtt az énekesnőnek megszületett a gazdag Dinevi család örökösének - Dimitarnak - a fia, de nem számított rá, hogy ezzel vége lesz a csillagkarrierjének.

Emanuela a társaság egyik sztárja volt, és hírnevét fenyegette kollégája, Alicia, aki miután elvált Valeri Bozhinovtól, nehézségekkel szembesült zenei karrierje során. Miután azonban ismét megbékélt Niki Mihailovval, videói egymás után jelentek meg.

Alicia botránya miatt Gina Stoeva nemrég elhagyta ugyanazt a zenei társaságot, ahol továbbra is Emanuela dolgozik. Gina elmagyarázta, hogy duettet vett fel Tony Storaróval, de néhány nappal később Aliciával együttműködve megjelent az interneten.

Emanuela
Emanuela

Miután Gina Stoeva bejelentette, hogy távozik, legjobb barátnője és kollégája, Ivena is követte a példáját, és úgy döntött, hogy saját maga gyárt, ahogy Camelia tette, miután elhagyta a producert. Emanuela, aki azt állítja, hogy egyedül neveli gyermekét, nagyon csalódott, hogy csak egy dala van, miután visszatért a munkába.

Emanuela ambíciói sokkal nagyobbak, és kész őrülten dolgozni, hogy megvalósuljanak. Évekig topogott a társaságban, és arra gondolt, elmegy, de egyik reggel egy csillag felébredt, és csak slágereket kezdett készíteni.

Kapcsolata a producer fiával, a nála fiatalabb Dennessel házasság nélkül ért véget, és a gazdag Nicolas karjaiba vetette magát, aki szintén fiatalabb volt nála. Gyors válás után Dimitar Dinev fiút adott életre, de a pletykák szerint a kettő nem fog együtt élni.

Most arról szólnak a hírek, hogy Emanuela elhagyja a zenei társaság részét, amely olyan sztárokat hozott létre, mint a Gloria és a Preslava. Az énekesnő azonban nem osztja szándékát, fontos, hogy a bírósági csaták elkerülésében remélje, hogy jelenleg megszakítja a kapcsolatát a producerével.

Ajánlott: