Az Ujjhossz Különbsége Meghatározza Az Ideális Szakmát

Videó: Az Ujjhossz Különbsége Meghatározza Az Ideális Szakmát

Videó: Az Ujjhossz Különbsége Meghatározza Az Ideális Szakmát
Videó: DESH - KUKÁSAUTÓ (OFFICIAL MUSIC VIDEO) 2024, Március
Az Ujjhossz Különbsége Meghatározza Az Ideális Szakmát
Az Ujjhossz Különbsége Meghatározza Az Ideális Szakmát
Anonim

Ha tudni akarja, sikerül-e valamelyik vagy másik szakmában, akkor csak a mutató- és a bal kezén lévő gyűrűsujj közötti kapcsolatot kell vizsgálnia.

Egy új tanulmány szerint a rövidebb gyűrűs ujjal rendelkező nők alkalmasak lesznek tipikusan férfi szakmákban, mint például vezető, ügyvéd és más területeken, ahol vezetői képességekre, magabiztosságra és kockázati étvágyra van szükség.

Azok a nők, akiknek a mutatóujja hosszabb, mint a gyűrűsujj, ideálisak az úgynevezett női szakmákhoz, például tanárhoz és ápolóhoz, ahol nagyobb odafigyelésre és odaadásra van szükség mások iránt.

Az oroszországi Nemzeti Kutatási Egyetem kutatói John Nai professzor vezetésével azt állítják, hogy az ujjak hossza a tesztoszteron férfi hormon mennyiségétől függ.

Ismeretes, hogy a több prenatális tesztoszteronnak kitett nők agresszívebbé válnak, magabiztosabbá és veszélyeztetettebbé válnak.

A tanulmány 1500 férfit és nőt elemzett, és csak a nőknél talált nagy különbségeket a két ujj arányában, főleg a bal kéznél.

Dolgozó nő
Dolgozó nő

Más tanulmányok szerint ez az ujjak közötti különbség a lehetséges betegség kockázatát is felfedheti.

A Nottinghami Egyetem tanulmánya szerint a hosszabb gyűrűsujjal rendelkező nők nagyobb valószínűséggel szenvednek ízületi gyulladásban, étvágytalanságban, autizmusban, megfázásban és más légúti megbetegedésekben.

A legfrissebb tanulmányok azt is kimutatták, hogy a hosszabb név nélküli nők nagyobb valószínűséggel engednek meg az olyan rosszindulatnak, mint a dohányzás. Ha magasabb a tesztoszteron szint, akkor a nők általában extrovertáltak, de neurotikusabb egyének is, akik nyugalmat keresnek a cigarettában.

A hosszabb indexű nők nagyobb kockázatot jelentenek olyan betegségekre, mint emlőrák, méhnyakrák, szívbetegségek, bulimia, asztma, szénanátha és más allergiák.

A mutató- és a gyűrűsujj hosszát a méh tesztoszteron- és ösztrogénszintje határozza meg. A tesztoszteron egy férfi hormon, amely a gyűrűsujj növekedését okozza, mint a mutatóujj, és az ösztrogénnel a folyamat megfordul.

Ajánlott: