A Macskatulajdonosok Idősebbek?

Tartalomjegyzék:

Videó: A Macskatulajdonosok Idősebbek?

Videó: A Macskatulajdonosok Idősebbek?
Videó: 8 Csodálatos Ötlet A Macska Tulajdonosok Számára 2024, Március
A Macskatulajdonosok Idősebbek?
A Macskatulajdonosok Idősebbek?
Anonim

Az állattartók körében meggyőződés, hogy a macskák teljesen független lények. Gyorsan elveszik az emberektől a funkcióikat, sőt felsőbbrendűként kezelik őket az otthoni hierarchiában. A doromboló írásokkal körülvett hölgyek pedig gyakran családok nélkül maradnak.

Milyen érveket lehet felhozni e merev elképzelések ellen? Ami talán a legfontosabb: az otthon bolyhos mestere jelentősen megnöveli annak a személynek a várható élettartamát, akivel közös életteret oszt. Ezért macskatulajdonosok idősebbek!

Az írás eltávolítja a stresszt

Kis barátaink varázspálcával távolíthatják el a nap folyamán felgyülemlett stresszt. Amikor egy hosszú és mozgalmas munkanap után türelmetlenül fogadnak minket az ajtóban, minden probléma azonnal elhagy bennünket. Azok az emberek, akiknek otthonában van egy cica, kevésbé szenvednek szívbetegségekben, mint azok, akik egyedül élnek.

Segítenek gyorsan elaludni

Ha megosztja az ágyat a doromboló pihe gömbbel, sikeresen pótolhatja az altatót. Senki sem tud jobban aludni, mint ez az édes állat. Az egyetlen kellemetlenség az, ha úgy dönt, hogy a legédesebb alvásban jár a fejünkön.

A dorombolás varázsa

A legkellemesebb és pótolhatatlan dolog egy cicában az a dorombolás, amelyet mindig kiad, amikor kényelmesen elhelyezkedik kedvese mellett. A hang nemcsak nyugtatja és emeli a hangulatot, hanem egészséges hatással is jár. Csökkenti a vérnyomást és szabályozza a pulzusszámot. Amint a tojás dorombol, a gazda vérkeringése javul, a csontokban és az ízületekben fellépő gyulladás enyhül.

A macska dorombolásakor a mikrohullámokat az artritisz terápiás eljárásaihoz használt orvosi berendezések gyakoriságával generálják. Teljesen igaz, hogy kedvenceink fájó foltokat éreznek a testen, és ott fekszenek, hogy kezeljék őket.

Több mozgás

Macska
Macska

Ma sok ember nem mozog eléggé, és nagyon stagnáló életmódot folytat. Játékos cica jelenlétében, még a leglustább is a tulajdonos mozogni fog, és ez azonnal pozitív hatással lesz egészségére.

Macska szeretet

Minden állítás ellenére, miszerint a kis szőrös, szemtelen emberek önfejű természetűek és önellátók, erősen kötődnek ahhoz, aki gondoskodik róluk, és minden szeretetükkel elárasztják. Tiszta, őszinte és megosztott szeretet meghosszabbítja az életet és boldogabbá teszi.

Ezért rendkívül fontos a mindennapi élet megosztása egy élőlénnyel, különösen azok számára, akik egyedül maradnak. Nem számít, hogy műholdunk négykézláb állhat.

Ajánlott: