A Bolgár Nők Nemi Vonzerejét Tekintve 8 évesek A Világon

Videó: A Bolgár Nők Nemi Vonzerejét Tekintve 8 évesek A Világon

Videó: A Bolgár Nők Nemi Vonzerejét Tekintve 8 évesek A Világon
Videó: Kemény vita a koronavírusról: Boldogkői Zsolt professzor vs. Toroczkai László 2024, Március
A Bolgár Nők Nemi Vonzerejét Tekintve 8 évesek A Világon
A Bolgár Nők Nemi Vonzerejét Tekintve 8 évesek A Világon
Anonim

Egy amerikai webhely rangsorolást végzett annak meghatározására, hogy melyik a világ tíz legszexisebb nemzete. Az amerikaiak azokra az országokra szavaztak, amelyek lakóit a legszexisebbnek tartják.

A rangsor nőkre és férfiakra szavaz. Először 13 259 egyedülálló amerikai úr választotta a kolumbiaiakat a legszexisebb nőknek.

Másrészt - független amerikai nők szavazták meg, hogy a legszexisebb férfiak a britek - számukra 30 741 szavazat.

Nina Dobrev
Nina Dobrev

A bolgár nők a nyolcadik helyen állnak, de a bolgár férfiak egyáltalán nincsenek a legszexisebb férfinak számító amerikai nők legjobb tízében.

A tengerentúli kritikusok úgy vélik, hogy a brazilok, az amerikaiak és a spanyolok nagyon szexiek, akik a második, a harmadik, illetve a negyedik helyet szerezték meg.

Őket követik az oroszok, a németek és a franciák, és közvetlenül utánuk következnek a bolgárok. A másik két pozíciót, a kilencedik és a tizedik amerikai férfit a svédek és az olaszok kapták.

Mindkét oldalon egy népszerű arcot helyeznek el. Az első helyen álló kolumbiai Shakira, a bolgár nők ellen pedig Nina Dobrev színésznő fotóját helyezik el. Széles körű népszerűségre tett szert a "The Vampire Diaries" sorozattal.

A maguk részéről a nők az óceánon túl, miután a britek az íreket, a brazilokat és a svédeket vonzzák a legjobban.

Az ötödik, hatodik, hetedik és nyolcadik hely közepén az amerikaiak tették - amerikaiak, spanyolok, skótok, franciák. A görögök és a portugálok a kilencedik, illetve a tizedik helyen állnak.

Valójában a legszexisebb férfiak és nők meghatározására került sor, mivel a választók azt is megjegyezték, hogy az ellenkező nem mely jellemzőit értékelik és tartják a legszexisebbnek. A közvélemény-kutató hölgyek körülbelül fele jellemezte akcentusát a férfiban a legszexisebbnek.

A testületet csak a szavazásban részt vevők mind harmada választotta meg. A harmadik pozícióban mindkét nem elhelyezte a látszatot.

Ezenkívül az amerikaiak a kultúrát és a stílust olyan vonásokként vették figyelembe, amelyek szexié teszik egy férfit vagy nőt.

Ajánlott: