Hogyan Lehet Legyőzni Egy Korábbi Kapcsolat Traumáit?

Tartalomjegyzék:

Videó: Hogyan Lehet Legyőzni Egy Korábbi Kapcsolat Traumáit?

Videó: Hogyan Lehet Legyőzni Egy Korábbi Kapcsolat Traumáit?
Videó: A hazugság egyik legravaszabb technikájáról (2 perces részlet egy korábbi videóból) 2024, Március
Hogyan Lehet Legyőzni Egy Korábbi Kapcsolat Traumáit?
Hogyan Lehet Legyőzni Egy Korábbi Kapcsolat Traumáit?
Anonim

A már véget ért kapcsolat érzelmi traumája teszt. Tartós bizonytalanságot, félelmet, fájdalmat és belső elutasítást okozhatnak számunkra.

Milyen technikák lehetnek hasznosak ebben az esetben?

Először is fejezze ki fájdalmát. Ossza meg a megszűnt kapcsolat kellemetlen tapasztalatait. Adj nekik egy esélyt, hogy kiszálljanak belőled. Mondja el egy barátjának, rokonának, még annak is, aki érzelmi fájdalmat okozott önnek. Ha napvilágra hozza a bánatot, akkor képes lesz előre lépni a nehéz nélkül érzelmi poggyász.

Nagyon fontos megszabadulni a kellemetlen érzésektől. Ez nem fog azonnal bekövetkezni, de az erre vonatkozó döntés és az erőfeszítésekre való hajlandóság nagy hasznot hoz Önnek.

Rájön, hogy ez az egyetlen döntése, és ha igen szabaduljon meg ezektől az érzésektől, már nem fogják ellenőrizni. Ne engedje meg, hogy a múlt hatalma alatt maradjon, és a jövőben konkrét utakat rajzoljon az életéhez.

Próbáljon a jelenben élni, ne menjen vissza több milliószor, hogy emlékezzen a kapcsolata dolgaira. Ha elméd tele van múltbeli érzelmekkel, akkor nem élvezheted azokat a pozitív dolgokat, amelyek történhetnek veled.

Egy korábbi kapcsolat sérülései
Egy korábbi kapcsolat sérülései

Minél hamarabb vállalja a felelősséget azért, hogy élete a jelen pillanattól függ és ezt megalkotja, annál hamarabb megszabadulsz az érzelmi traumától.

Próbálj megbocsátani

Először nehéz lehet, de csak így érhető el a nyugalom. Ha bent maradsz egy korábbi kapcsolat fájdalma és ne bocsásson meg magának és annak a személynek, aki veled volt, azt kockáztatja, hogy negatív, komor emberré válik, aki egyre mélyebbre süllyed érzelmi traumájában.

Próbálj erőt találni önmagadban megbocsátaninem számít, milyen nagy a fájdalma. Ez új utakat nyit meg előtted, lehetővé teszi, hogy növekedj és megtaláld az érzelmi követelményeidnek megfelelő kapcsolatot.

Ajánlott: