Hogyan Válasszunk Valójában Párkapcsolati Partnert

Tartalomjegyzék:

Videó: Hogyan Válasszunk Valójában Párkapcsolati Partnert

Videó: Hogyan Válasszunk Valójában Párkapcsolati Partnert
Videó: Házasság, párkapcsolat, békés együttélés | Gunagriha előadása Lélek Napja Fesztivál 2017.05.21 2024, Március
Hogyan Válasszunk Valójában Párkapcsolati Partnert
Hogyan Válasszunk Valójában Párkapcsolati Partnert
Anonim

Az ember társas lény, ezért mindig társat keres maga mellett. Fontos, hogy kiválasszon egy embert, akivel együtt élje az életét, és nem szabad lebecsülni. Pedig mindannyian szerelmi hibákat követtünk el az életünkben.

Bíztunk olyan emberekben, akik nem érdemelték meg, vagy rosszul ítéltük meg őket.

Ha ilyen időszakon megy keresztül, íme néhány tipp, amelyek segítenek Önnek jó partnert választani:

Hallgat

Az emberek, bármennyire is óvatosak az első randin, gyakran akarva vagy akaratlanul is fontos információkat osztanak meg magukról. Ezért fontos nagyon figyelmesen hallgatni, amit mondanak neked. Például az a férfi, akivel az első randin randevúzott, azt mondja neked, hogy nem szereti a nyitott kapcsolatokat.

Ez azt jelenti, hogy vagy már más nőkkel jár, vagy épp erre készül. Tehát, ha nem tetszik ez a helyzet, akkor a legjobb, ha mindent azonnal abbahagyunk. Ő nem a megfelelő partner az Ön számára. Ne gondolja, hogy megváltoztathatja az embert maga ellen. Az emberek ritkán változnak jobb irányba, különösen bizonyos életkor után.

Tesztvezetés

Bármilyen csúnyán hangzik is, mielőtt beleszeretsz és odaadod valakinek a szívedet, a legjobb, ha kipróbálod, vagy az ún. tesztvezetés. Töltsön el szilárd 8 órát az illetővel. Ha az első órában minden rózsás, akkor a jövőben olyan dolgokkal találkozhat, amelyekkel valószínűleg később is foglalkoznia kell - például azzal, hogyan töltheti el az idejét. És ha az idő észrevétlenül telik, és még nincs is elég, akkor valószínűleg talált megfelelő embert.

A család

Ki a megfelelő partner
Ki a megfelelő partner

Ha szerencsés csillag alatt születtél, akkor valószínűleg egy jó családból származó partnerrel találkozol, aki megtanította becsülni az embereket és gondoskodni. A család olyan kérdés, amely sok kérdésre választ ad. Figyeld meg, hogyan bánnak a szülei egymással, hogy testvérei hogyan kommunikálnak egymással. Szeretnek együtt tölteni az időt. Mindez irányt ad a jövőbeni kapcsolatához.

A beszélgetések

Idővel a kezdeti szenvedély csökken és partnere megjelenése már nem számít. Ebből kifolyólag válasszon partnert, akivel érdekes beszélgetéseket folytathat, akik meghallgatnak és támogatnak. Valaki, akivel ugyanazok az érdeklődései és hobbijaik lesznek a párok számára.

Egy hullámon

Győződjön meg róla, hogy ugyanazon az oldalon tartózkodik-e a melletted lévő személlyel, például, hogy mindketten gyermekeket és házasságot szeretnének. Egyes kapcsolatokban az egyszerűnek tűnő dolgok is komoly akadályt jelenthetnek - például vallás, politikai nézetei vagy akár a sportcsapat iránti preferenciák.

Fizikailag illeszkedik

Partner kiválasztása
Partner kiválasztása

Noha a szex nem a legfontosabb dolog egy kapcsolatban, néha döntő fontosságú lehet. Olyan valakivel kell lenned, akivel azonos érdekek fűznek hozzá, és akihez illeszkedsz.

A nevetés

Végül, de nem utolsósorban együtt kell lennie valakivel, aki megnevettet. Ez nagyon fontos a kapcsolata sikere szempontjából. A kapcsolatok nem mindig lehetnek komolyak és szigorúak, szórakoztatóaknak, érdekeseknek és inspirálóaknak kell lenniük.

Természetesen, még akkor is, ha a tökéletes partner megfelel az összes kritériumnak, nem lehetsz benne 100% -ig biztos.

Idővel vagy a körülmények változása miatt az ember megváltozhat, "megmutathatja a szarvát". De még mindig, amikor társat választkivel élheted az életedet, semmivel sem kell kompromisszumot kötnöd.

Ajánlott: