Miért Menekülnek A Férfiak A Felelősség Elől

Videó: Miért Menekülnek A Férfiak A Felelősség Elől

Videó: Miért Menekülnek A Férfiak A Felelősség Elől
Videó: Démonok elől menekülő férfi Szombathelyen 2024, Március
Miért Menekülnek A Férfiak A Felelősség Elől
Miért Menekülnek A Férfiak A Felelősség Elől
Anonim

A férfiak és a nők rendkívül különbözőek. A női és a férfi természet két szélsősége gyakran rendkívül nehéz helyzetbe kerül, amikor az ellenkező nemű cselekedetet próbálják megmagyarázni. A nők egyik leggyakrabban feltett kérdése: Miért menekülnek a férfiak a felelősség elől?

A válasz sajnos nem csak egy. Ha olyan férfival kezdett kapcsolatba, aki egy napot sem tud megélni anélkül, hogy megcsalna, akkor nyilvánvalóan még mindig éli pubertás fantáziáját, és a legjobb, ha nem kötődik túlságosan.

A felnőttek elől való komoly felelősség elől való menekülés valami más. A férfi elsődleges feladata az elkötelezettség vagy sem. Ha mégis megteszi, felelősséget vállal partneréért és ezért a kapcsolatért is. Itt jön azonban a ragaszkodás félelme. Leggyakrabban két ok következménye - a pánik félelme a komoly párkapcsolattól vagy az elutasítástól való félelem, amelyet valószínűleg a múltban okoztak.

A férfiaknak, akárcsak a nőknek, nagy szükségük van a szerelemre, bármennyire ügyesen néha leplezik is. Ők is szívesebben vesznek komoly barátnőt és ilyen felelősségeket az életben. Ez azonban ellentétes természetes természetükkel és szabadságvágyukkal.

Az egész éjszaka eltöltött bulizás és italozás szabadságának elvesztése, este több nővel való lelkiismeret nélküli kacérkodás, magyarázat nélkül kimenni a barátokkal stb. rettenetesen hangzik nekik. És ő, a nő, egy ponton kezd hasonlítani egy ellenségre, aki megpróbálja elvenni ezt az előnyt. Csak lekötve érzik magukat, kötelesek új feladataikat ellátni.

Botrány
Botrány

Ezen a ponton elindul az önmegőrzés ösztöne, ami az embert menekül a felelősség elől. A személyes tér és a szabadság elvesztése annyira ijesztő, hogy néha az erősebb nem is hajlandó elhagyni életének szerelmét, mivel ez a félelem időnként érvényesül a szerelem felett.

Ez a legtöbb esetben a nő félelmét váltja ki az elutasítástól. Minél jobban elrugaszkodik egy komoly párkapcsolattól, annál jobban retteg a lemaradástól, és megpróbálja közel tartani őt. Ezért a férfi egyre több erőt fektet a szabadság megőrzéséhez. Ez egy rendkívül téves megközelítés, amely sok kapcsolat végéhez vezet.

Egy nő csak azt teheti, hogy elfogadja, hogy a férfi szereti, de szereti a szabadságát is. Nem szabad nyomkodnia, és arra késztetnie, hogy állandóan emelvényre tegye. Amikor elkezd menekülni a felelősség elől, akkor jó elkerülni a jövőre vonatkozó tervek megvitatását.

Ráadásul a boldogságáért a felelősség csak kettőtökre hárul, nemcsak a mellettetek lévő személyre. Ne igazodjon hozzá - ez az időszak elmúlik, és legyőzi a félelmét, mindaddig, amíg Önnek van egy kis türelme.

Ajánlott: