Fel Nem Használt Házasságért Pénzbírságot Szabnak Ki

Videó: Fel Nem Használt Házasságért Pénzbírságot Szabnak Ki

Videó: Fel Nem Használt Házasságért Pénzbírságot Szabnak Ki
Videó: 10 ЗАПРЕТОВ В ТУРЦИИ, КОТОРЫЕ ВАС УДИВЯТ/ РАЗМЕРЫ ШТРАФОВ/ Что нельзя в Турции/ ЛУЧШЕ ЗНАТЬ ЗАРАНЕЕ 2024, Március
Fel Nem Használt Házasságért Pénzbírságot Szabnak Ki
Fel Nem Használt Házasságért Pénzbírságot Szabnak Ki
Anonim

Az 51 éves francia Jean-Louis-t 8,5 millió euró pénzbírsággal sújtották házassági kötelezettségeinek elmulasztása miatt. Ez a büntetés a polgári perrendtartás 215. cikkén alapul, amely szerint "a házastársaknak együtt kell élniük".

A férfit elítélő bíróság elfogadta, hogy a törvény a házasság részeként szexuális kapcsolatokat is feltételez.

Az egyedülálló jogi döntést egy 47 éves francia nő javára hozták meg, aki beadta a válópert, és férjét hibáztatta házasságuk felbomlásáért, mert a hálószobában nem tanúsított tevékenységet, és elvesztette érdeklődését a szex iránt.

Szexuális problémák
Szexuális problémák

A bíró elvált nekik, azzal vádolva Jean-Louis-t, de ez nem volt elég a feleség számára, és 10 év euró kártérítést követelt 21 évig szex nélkül.

A férfi fáradtsággal és egészségügyi problémákkal próbálta igazolni magát. Általában a bíróság elutasította őket, de csökkentette a kártérítés összegét - 10 millióról 8,5-re.

Impotencia
Impotencia

Hasonló folyamat zajlott le 2011-ben Dubajban. Az Egyesült Arab Emírségek egyik lakóját 10,99 millió dollár fizetésére ítélték feleségének szex hiánya miatt.

A pár 2008-ban házasodott össze, és a feleség szerint férje házasságuk első hónapjaiban megtagadta a nemi közösülést. Később megtudja, hogy impotenciában szenved, és megtagadja a kezelést. Utolsó reményének összeomlása után a nő beadja a válópert.

2009 májusában a kenyai Legfelsőbb Bíróság pert indított James Kimondo ellen, kártalanítást követelve a kenyai nők szex bojkottja miatt, amelyen keresztül megpróbálták felhívni a politikai vezetők figyelmét.

James felesége is részt vett a bojkottban, és a szex hiánya szellemi zaklatásokat, stresszt, hátfájást és koncentrálatlanságot okozott Kimondónak.

Ajánlott: