A Bika Havi Horoszkópja 2020 Februárjára

Videó: A Bika Havi Horoszkópja 2020 Februárjára

Videó: A Bika Havi Horoszkópja 2020 Februárjára
Videó: Bika januári havi horoszkóp 2024, Március
A Bika Havi Horoszkópja 2020 Februárjára
A Bika Havi Horoszkópja 2020 Februárjára
Anonim

A február fontos hónap lesz a karriered szempontjából. Ha új munkára vagy előléptetésre számít, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy azonnal ütemezzen egy interjút.

Jó kicsit óvatosabbnak lenni, amikor kommunikálunk olyanokkal, akik magasabbak nálatok a szolgálati hierarchiában, vagy olyanokkal, akik valamilyen módon befolyásolják Önt.

Ha jól érzi magát a munkahelyén, és a kapcsolata általában harmonikus, akkor alig lesz miért aggódnia - még ha nézeteltérések is vannak, minden gyorsan elmúlik - tanácsolja. havi horoszkóp a Bika februárjára.

A 9. telihold felhívás arra, hogy jobban legyen jelen otthonában és családjában. Ki kell egyensúlyoznia a figyelmét a külső és belső világára, otthonára és családjára, vagy a közéletre.

Lehet egy olyan kérdés megoldása vagy betetőzése, amely izgat, és amely gyógyító és előnyös az Ön számára, Bikák.

A Jupiter-Neptunusz három, az évet érintő tranzitja közül az első februárban következik be. Ezzel a képzeletbeli, inspiráló hatással kivételes támogatást kapnak a barátok és a körülötted lévő emberek.

Bika
Bika

Önt inspirálja a fejlődés, a fejlődés, a felfedezés, a felfedezés és a komfortzónán túllépés. Elfoglalt idő ez a kapcsolat a közös érdekek vagy ötletek révén. A barátságok nőnek vagy megkezdődnek. Az internet, a tanfolyamok vagy a tanórán kívüli tevékenységek új ötletekkel és emberekkel ismertetik meg Önt, akik ösztönöznek.

A Mars harmóniában mozog a jeleddel 16-tól kezdődően, és ez kellemes lendületet jelent az energiaszintednek és a motivációdnak.

A 16. alkalommal visszamenőleges Merkúr azt sugallja, hogy néhány újabb ötlet, terv vagy döntés késleltetheti vagy át kell gondolni február második felében. A korábbi barátságok erősebbek lehetnek az életedben.

Az oktatási és utazási tervek azonban némi izgalmat okozhatnak, és jó híreket hozhatnak Önnek.

Ez egy csodálatos alkalom arra, hogy új perspektívát nyerjen az életéről, és élvezze a szokásos rutint megzavaró tevékenységeket. Tágítja a látókörét azáltal, hogy kapcsolatokat létesít, új gondolatok előtt nyitja meg elméjét, vagy útnak indul.

Az akaraterő valóban nagyon erős ezen a ponton, még akkor is, ha rövid határozatlanságot tapasztal. A 23-i újhold erőteljes az intuíciód számára, főleg a barátságaid, a kapcsolataid, a társadalmi életed és a boldogság céljaid szempontjából.

Havi horoszkóp
Havi horoszkóp

Új kezdet áll a láthatáron, és biztatottnak, inspiráltnak és reménykedőnek érzi magát. Viszont vissza kell tekintenie, mielőtt továbblépne. Más szavakkal, a dolgok lassú elfogadásának van értelme.

A hónap utolsó hetében jó energiák vannak valami spontán dologra, ötletek megosztására a barátokkal, egy csoportban való munkára, valami új megtanulására és esetleg egy dédelgetett álom vagy cél elérésére.

Könnyebb új ötleteket elfogadni és új témákat, területeket vagy tevékenységeket fedezni jelenleg. A most megjelenő felismerések lehetnek újak és nem teljesen formáltak, de egy teljesen új kezdet felé vezetnek. Az emlékek vagy a meglepő találkozások megváltoztathatják a nézőpontot, a tiéd szerint havi horoszkóp.

Ajánlott: